Zo fix je dat de lightning kabel van je iPhone langer meegaat

Lightning kabel
Die priemiejum oplaadkabel van 25 euro. Daar moet je zunig op zijn. Om te zorgen dat die minder snel stukgaat moet je het volgende doen.

Je kunt natuurlijk voor een habbekrats een fugazi-kabel uit China kopen voor je iPhone die het 9 van de 10 keer prima doet. Of je moet van knutselen houden. Voor dat laatste hebben we wat voor je. Benodigdheden? Een lightning kabel (joh?), een pen, en een tang.

Die pen kun je gelijk weggooien, want je hebt alleen het veertje nodig. Door de veer als constructie te gebruiken bij het uiteinde van de kabel verstevig je de boel. Als je weer eens een harde ruk aan het snoer geeft als deze uit het stopcontact moet, blijft ie langer heel. Winning! De video staat al een tijdje op de interwebz, maar we wilden deze handige truc jullie niet onthouden. Check de tip in het filmpje hieronder!

[gv data=”Tb855nz4rLE”][/gv]

4 reacties

  1. Ik heb dit al een keer geprobeerd, dat resulteerde erin dat ik de kabel kapot maakte bij het proberen het veertje erom heen te wikkelen….. Het tegenovergestelde effect van wat het zou moeten doen dus, maar ik heb dan ook wel 2 linkerhanden 😉

  2. Video van augustus 2013. Merendeels van ons kent dit video vast wel. Maar daar gaat het nou niet om. Het hoeft maar iets kleins te zijn van appel wordt er gelijk een hele artikel over gemaakt. Als Microsoft of Google met een grote evenement komt zie je maar één artikel daarover hier in apparata..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *