Dit huis heeft 10 jaar anti-zombie garantie

Auteur: , 4 Reacties
Zombie-Cabin

Als de zombie-apocalyps arriveert, zul je blij zijn dat je al je spaargeld uitgegeven hebt aan dit anti-zombie huis.

De Zombie Fortification Cabin van Tiger Log Cabins heeft het allemaal. Drie gebouwen die op elkaar aangesloten zijn, zijn op alle mogelijke manieren beschermd tegen hersenetende zombies. Prikkeldraad, extra stevige ramen en deuren, een ontsnappingsluik naar het dak en een opberghok voor het nodige anti-zombie wapentuig. Vergeet bovendien de garage niet, waarin je mooi je deze brommer van Motopeds kunt wegzetten.

Niet vervelen
Terwijl de ondoden aan je deur krabben hoef je je overigens niet te vervelen. In het huis zit een Xbox, tv en geluidssysteem geïnstalleerd, evenals een fitnessruimte, toiletsysteem, garage, keuken met magnetron en een balkon waarop je de chaos kunt overzien. In het midden is er plaats gemaakt voor een klein tuintje, zodat je daar je eigen groenten kunt verbouwen.

Interieur-Zombie-Huis

Zo’n fort kost natuurlijk een flinke duit, al kun je stellen dat je weinig aan je spaarcenten hebt als een zombie voor je deur staat. Voor 113.000 dollar (€88226,11) koop je de cabine, maar daar komen nog allerlei extra kosten bij kijken. Voor $21.000 (€16396) extra wordt extra installatie van apparaten, 3.000 dollar (€2342,29) voor beveiligingscamera’s en $5.600 (€4372,27) voor zonnepanelen.

Anti-zombie garantie
Mocht je nou alsnog een zombie tegenkomen in je zombie-proof bunker, dan kun je beroep doen op de 10 jaar anti-zombie garantie. Zorg er wel voor dat je de indringer bewaart, want Tiger Log Cabins wil medisch bewijs hebben dat er inderdaad een zombie binnen is geweest. Bovendien lijkt het wachten op een dergelijke apocalyps nog helemaal niet verkeerd in deze luxe hut.

Zombie-hut4 reacties

Is te hopen dat de zombies niet op het idee komen om een kettingzaag of molotov-cocktail mee te nemen, want dan sta je in zo’n houten hutje niet zo heel lang veilig.
@dondeboer: Zoals we van The walking dead hebben geleerd. De zombie’s zijn niet de gevaarlijkste dingen die je buiten wilt houden.
@dondeboer: Precies. De buurman heeft geen zo’n hut, maar wel een kettingzaag. Na een paar uur heeft de buurman een hut en een kettingzaag….
Beton is the way to go met zombies.
Bouwde dat 2e domme biggetje zijn huisje niet van hout. Het slimme 3e biggetje gebruikte steen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).