Zoom iQ5: professioneel geluid opnemen met je iPhone

Zoom iQ5: professioneel geluid opnemen met je iPhone
In plaats van schelle stemmen en krakende beats nu ook perfect geluid bij je concert- en festivalvideo’s.

Na fotograferen neemt ook filmen met een smartphone steeds serieuzere vormen aan. De telefoon-camera’s van tegenwoordig zijn prima in staat om scherpe beelden te schieten, alleen het geluid laat nog vaak te wensen over.

Plug de Zoom iQ5 in je iPhone, iPad of iPod en je kunt professioneel geluid opnemen. De opnamehoek van de microfoon is instelbaar in 90-graden, 120-graden en in een M-S-stand. Met deze laatste optie kun je de stereo na het opnemen optimaal afstellen.

Tijdens het filmen van een concert of festival sta je niet altijd in een ideale hoek voor de microfoon. De Zoom iQ5-mic is zowel in de horizontale als de verticale as verstelbaar. Zo heb je de linkse en rechtse input altijd goed staan. De microfoon neemt 16-bit/44.1kHz audio op en is via het Auto gain wiel optimaal instelbaar op de audio-input.

Het apparaatje is voor 99,99 dollar verkrijgbaar in de Apple-kleuren wit en zwart en de iQ5 draait op iOS 6 en iOS 7.

[gv data=”sUDshiPvzW8″][/gv]

Nog geen reacties

  1. Je gaat toch naar een concert om er van te genieten, toch niet om video en geluid op te nemen om het later weer terug te kijken wat je hebt gemist?

  2. Je gaat toch naar een concert om er van te genieten, toch niet om video en geluid op te nemen om het later weer terug te kijken wat je hebt gemist?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *