Zou jij de iPad Pro kopen als hij er zo uit zou zien?

De iPad Pro naast de iPad Air en iPad Mini
Mocht je alvast aan het idee van een grote iPad willen wennen, dan doe je er goed aan de renders van designer Martin Hajek eens goed te bestuderen.

Hajek staat erom bekend als geen ander in staat te zijn om de geruchten rondom een nieuw Apple-product om te zetten in een realistisch ontwerp. Deze kaar was de iPad Pro aan de beurt. Deze nieuwe tablet krijgt naar verluidt een 12,2 of een 12,9 inch display en zou qua ontwerp niet veel verschillen van de iPad Air en de iPad Mini.

Hajek heeft ook de stereo-speakers en bredere bezels verwerkt in zijn ontwerp. Daarnaast heeft hij zich uitgeleefd op de stylus, die vermoedelijk meegeleverd wordt met de grote tablet. Verder blijft er veel bij het oude. Zo zitten de volumetoetsen, vergrendeltoets, Lightning-poort en de Touch ID-knop allemaal op dezelfde, vertrouwde plek.

[lg_folder folder=”Apple/0_Divers/iPad_Pro_renders_2015/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

10 reacties

  1. Hoop dat Apple de randen van de behuizing minder scherp gaat maken en meer afgerond zoals bij de iphone 6 het geval is. Ben nu in het bezit van een 5s en een iPad Air maar de randen zijn erg scherp en schade gevoelig.

  2. Mijn ipad 2 van 4 jaar oud werkt nog perfect net als de ipad 1 van mijn vriendin . Daarbij zie ik het nut niet van een tablet met de nadelen van een laptop(groot) en de nadelen van een tablet(geen klavier).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *