Zou jij deze Xiaomi elektrische fiets kopen?

Zou jij deze elektrische Xiaomi fiets kopen?

Ook Xiaomi heeft een elektrische fiets en die kun je nu officieel in Nederland kopen.

De elektrische fiets van het Aziatische merk is niet nieuw. Al vorig jaar presenteerde Xiaomi deze tweewieler. Het is geen traditionele fiets, maar een vouwfiets. Daarmee kiest het merk net voor een wat andere insteek. De meest elektrische fietsen betreffen immers een ‘gewoon’ model.

Xiaomi

Via de grijze markt kon je de fiets al kopen. Nu gaat Xiaomi de elektrische fiets officieel ook zelf aanbieden. Voluit heet het model de Mi Smart Electric Folding Bike. De tweewieler heeft een TMM4-koppelsensor. Dankzij deze sensor hoef je minder kracht uit te oefenen op de pedalen om vooruit te komen. Er zijn vier verschillende standen voor verschillende niveaus van rijondersteuning. De motor heeft een vermogen van 250W en de batterij heeft een capaciteit van 18.650mAh. Volgens Xiaomi kom je maximaal 40 kilometer ver op een volle lading. De vouwfiets weegt 14,5 kg.

Xiaomi

De adviesprijs van de Mi Smart elektrische vouwfiets bedraagt 999 euro. Tot en met 24 oktober kun je ‘m met een speciale korting kopen bij MediaMarkt. Dan kost de elektrische fiets van Xiaomi geen 999 maar 849 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *