Zou jij sex hebben met een robot? 9% Amerikanen zegt ja

Robottina
Zou jij met haar wel eens een beschuitje willen eten?

Zo’n opblaaspop of Japanse real doll gaat op een gegeven moment natuurlijk vervelen. Uit een onderzoek van Huffington Post & YouGov blijkt dat maar liefst 9% van de (ondervraagde) Amerikanen sex zou willen hebben met een robot, als dat mogelijk zou zijn.

Zo’n 18% van de respondenten gaf aan dat ze er wel in geloven dat sexrobots zullen bestaan in 2030. Amerikanen zien het sowieso wel zitten om robots voor allerlei klusjes in te gaan zetten. Maar liefst 58% denkt dat robots in 2030 hun huis schoonmaken en 33% verwacht dat ze in 2030 een robot als bediende hebben. Aan de andere kant gaf 42% aan dat ze geen robot zouden willen. Verder worden robots gezien als chauffeur (46%) en als soldaat (48%).

Als het aan de Russen ligt worden we allemaal cyborgs in de toekomst. Zou jij een robot willen? En waar zou je die dan voor gebruiken?

[gv data=”4aXqUGNUjt0″][/gv]

Nog geen reacties

  1. Aangezien er genoeg mannen zijn die hun lusten botvieren op een opblaasbare mevrouw, kan ik me ook wel voorstellen dat sommigen een pr0nbot wel zien zitten.

  2. Ach, als het er niet uitziet zoals op het plaatje maar genoeg op een mens lijkt zou ik het eerder doen dan naar de hoeren stappen… Stukje veiliger en discreter. Maar ik sla allebei eventjes af voorlopig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *