Zo vaak werd Game of Thrones S7 illegaal bekeken

Auteur: , 4 Reacties
GoT

De serie is bizar populair. Ook onder piraten.

Het zit erop voor het zevende seizoen van Game of Thrones. Tijd om terug te blikken. Door middel van een samenvatting, of door middel van cijfers. Want cijfers, die zijn behoorlijk interessant. Game of Thrones is zo’n beetje de populairste tv-serie ter wereld. Hoewel het in veel landen illegaal is, wordt de serie op niet-legale wijze bekeken. Dat gebeurt in grote eenheden, blijkt uit cijfers van onderzoeksbureau Muso.

Het onderzoeksbureau heeft per aflevering in kaart gebracht hoe het zit met illegale downloads. Seizoen zeven van Game of Thrones telt zeven afleveringen. Uit de cijfers blijkt dat aflevering één het vaakst illegaal werd bekeken. Gevolgd door aflevering zes, vijf en zeven. 84,7 procent van de aflevering werd illegaal bekeken door middel van streaming. 9,1% procent keek het zevende seizoen Game of Thrones middels een torrent. 5,6 procent keek de serie via een directe download. 0,6 procent middels een privé torrent. Het onderzoek werd op 3 september afgerond.

De cijfers check je hieronder. De getallen laten het aantal wereldwijde downloads en streams in gecombineerde vorm zien. (via TorrentFreak)

Aflevering één: 187.427.575 downloads
Aflevering twee: 123.901.209 downloads
Aflevering drie: 116.027.851 downloads
Aflevering vier: 121.719.868 downloads
Aflevering vijf: 151.569.560 downloads
Aflevering zes: 184.913.279 downloads
Aflevering zeven: 143.393.804 downloads

Alle aflevering gebundeld: 834.522 downloads
Totaal: 1.029.787.668 downloads4 reacties

Seizoen 8 zal volgend jaar nóg weer vaker worden gedownload, want Ziggo blíjft maar klanten verliezen
:P
@RRRobert: Snap ik, heb je dat TV kastje van ze gezien (of eigenlijk is het nog steeds een UPC Horizon..) dat ding is groot, word heet, loopt vaak vast, en is tergend traag!

ik zit ondertussen al een paar jaar bij XS4ALL wiens kastje klein,snel, betrouwbaar en hooguit warm is na een hele dag. met nagenoeg exact dezelfde functies aan boord.

Mijn ouders zitten nog vast bij Ziggo omdat XS niet beschikbaar is en hebben recent dus een nieuw kastje ontvangen. en deze is exact hetzelfde (minus logo verandering). maar zelfs trager dan het oude kastje van 3-4 jaar terug! te belachelijk voor woorden..
@lolindir: moet je voor de aardigheid eens een stroomverbruik monitor (bijvoorbeeld deze) achter die Ziggo/UPC box hangen, schrik je je helemaal kapot. De stand-by modus van de KPN box (die dacht ik ook door o.a. Tele2 en XS4ALL wordt gebruikt), die is daar véél zuiniger en efficiënter met stroom.
@RRRobert: Dat is nog zeker geen verkeerd idee! Maar het probleem van mijn ouders is dus beperkte provider beschikbaarheid :(
Ze zitten in principe vast aan Ziggo aangezien ze echt niet zonder live-tv kunnen haha.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).