Zoveel gaat de Star Wars: Battlefront PlayStation 4 kosten

Auteur: , 1 Reactie
Star Wars PS4

Van beroemde series worden vaker limited edition PlayStation 4's uitgebracht. Zo ook met Star Wars: Battlefront. Deze speciale PlayStation krijgt naast een Darth Vader-livery ook een paar leuke extraatjes.

Zo beschikt de PlayStation, volgens Bol.com, over een harde schijf van 1TB ten opzichte van een normale PS4 met een 500 GB schijf. Ook krijg je 4 digitale Star Wars games die voor het eerst speelbaar zullen zijn op de PS4. Het gaat hierbij om de games Star Wars: Racer Revenge, Jedi Starfighter, Bounty Hunter en Super Star Wars. Voor degene die de games apart willen kopen is er goed nieuws: Sony heeft al toegezegd de games los te gaan verkopen in de digitale PlayStation Store.

De Limited Edition PS4 is te koop vanaf 11 november. De prijzen beginnen bij 400 dollar voor de basisversie tot 450 dollar voor de Darth Vader editie. Dit is goede value for money: in het verleden hebben we namelijk minder goede deals voorbij zien komen. Het pakket is te pre-orderen bij winkels als GameStop, Amazon en de speciale Darth Vader versie bij ons eigen Bol.com.1 reactie

Bijzonder nieuws, de bundel is vorige week al door Bol.com aangekondigd.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).