Zoveel geld heeft Aquaman al inmiddels opgeleverd

Auteur: , Geen reacties
Zoveel geld heeft Aquaman al inmiddels opgeleverd

Aquaman is een hit.

Er zijn twee partijen die heel blij zijn met het feit dat superheldenfilms nog altijd geweldig populair zijn. Ik heb het natuurlijk over Marvel en DC. De film uit de DC-wereld die recent het meeste opbracht was tot nu toe Batman v Superman: Dawn of Justice uit 2016. Die film is nu overtroffen door Aquaman, de topper die op dit moment in de bioscoop is te zien.

Het is pas het derde weekend dat Aquaman draait op het witte doek, maar nu al overtreft de titel Batman v Superman: Dawn of Justice. Aquaman heeft momenteel 887,6 miljoen dollar opgeleverd volgens Box Office Mojo. Batman v Superman: Dawn of Justice kwam twee jaar geleden niet verder dan een opbrengst van 873,6 miljoen dollar.

Hoewel Aquaman de film uit 2016 nu al heeft overtroffen, zullen de aantal nog verder stijgen richting de miljard dollar en heel misschien zelfs dit aantal passeren. Aquaman draait namelijk nog wel een even in de bios. Mocht de titel de miljard opbrengst passeren, dan zou dit de derde keer zijn voor een DC-film. Alleen The Dark Knight (2008) en The Dark Knight Rises (2012) wisten dit voor elkaar te krijgen.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).