Zoveel geld heeft Captain Marvel inmiddels opgeleverd

Zoveel geld heeft Captain Marvel inmiddels opgeleverd
Wat een bedrag.

De wereld is gek op Marvel-films, dat moge duidelijk zijn. Het lijkt weinig uit te maken om welke film het gaat, vrijwel alle recente Marvel-krakers zijn ongelofelijk succesvol en weten de hitlijsten te halen. Zo ook Captain Marvel.

De laatste Marvel-film die op het witte doek is te zien heeft de bijzondere mijlpaal bereikt van een 1 miljard box office. Daarmee voegt Captain Marvel zich toe tot het rijtje Black Panther en Avengers: Infinity War, twee recente Marvel-films die ook al dik een miljard dollar opleverden. Captain Marvel is de zevende Marvel-film die de mijlpaal van een miljard weet te halen.

Over een paar weken verschijnt Avengers: Endgame in de bioscoop. De vraag is niet of, maar wanneer deze titel de miljard box office gaat halen. De hype naar de film is enorm en iedereen wil natuurlijk het vervolg zien na de gebeurtenissen in Avengers: Infinity War. Gisteren werd een nieuwe trailer van Avengers: Endgame vrijgegeven, die kun je HIER bekijken. Het zal de langste Marvel-film ooit worden. (via Variety)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *