Zoveel geld heeft The Lion King nu al opgeleverd

Auteur: , Geen reacties
Zoveel geld heeft The Lion King nu al opgeleverd

En het einde is nog lang niet in zicht.

Makkelijk geld verdienen? Steek iets succesvols in een nieuw jasje en je loopt binnen. Althans, zo lijkt het te gaan met The Lion King remake. Het origineel uit 1994 is als live-action film opnieuw uitgebracht in de bioscoop en is wereldwijd een hit.

De nieuwe film draait pas 10 dagen in de bioscoop en heeft nu al een box office van 968,5 miljoen dollar. Dat blijkt uit gegevens van Box Office Mojo. Daarmee is The Lion King niet alleen een financieel succes, met dit bedrag doet de film het zelfs beter dan het origineel. In dit geval levert de remake al 60 miljoen dollar méér op. En dat bedrag zal waarschijnlijk nog oplopen.

Voor Disney is het een gouden jaar. De Marvel-films vallen ook binnen het portfolio van Disney en zoals je wellicht weet is Avengers: Endgame financieel de succesvolste film ooit. Het Amerikaanse bedrijf loopt met dit soort gigantische successen lekker binnen, om nog maar te zwijgen over toppers als Aladdin, Spider-Man: Far From Home en Captain Marvel.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).