Zoveel mensen spelen nog Pokémon Go

Auteur: , Geen reacties
Zoveel mensen spelen nog Pokémon Go

En het aantal zal je verrassen

Dat bijna iedereen met een smartphone Pokémon Go speelde in de zomer van 2016 is een feit. Helaas komt er altijd een moment waarbij spelers afhaken omdat het te moeilijk wordt of omdat het spel toch niet bevalt. Nu is het lang niet meer zo vanzelfsprekend dat iemand Pokémon Go speelt.

In een korte blogpost vermeldde Niantic hoeveel spelers het spel nog iedere maand spelen en dat is meer dan 65 miljoen spelers elke maand. Dat is een enorme hoeveelheid, dat ook zorgt voor genoeg inkomsten om Niantic draaiende te blijven houden.

Daarnaast vertelde Niantic ook dat het spel onlangs de Best Mobile en Handheld Game prijs heeft gewonnen tijdens de British Academy of Film, Television and Arts Game Awards.

Ook werden er andere prijzen opgesomd, die Niantic recent in ontvangst heeft mogen nemen. Zo werd de Mobile Game of the Year award gewonnen tijdens de SXSW Gaming Awards en werd Pokémon Go uitgeroepen tot het beste spel tijdens de BBC Radio 1’s Teen Awards.

Daarnaast staat er in blogpost ook iets over een toekomstige update in de lente. In deze update zou coöperatieve gameplay, een veelgevraagde feature, ook een plekje krijgen.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).