Zoveel mensen hebben Netflix Stranger Things 3 al gezien

Auteur: , 2 Reacties
Zoveel miljoen mensen hebben al Netflix Stranger Things 3 gezien

Het nieuwe seizoen is een megahit.

Heb jij al Stranger Things 3 gezien? Of ben je nog bezig met het derde seizoen? Je bent niet de enige. De Amerikaanse serie op Netflix is een ongelofelijk groot succes. Netflix laat weten dat meer dan 40 miljoen accounts Stranger Things 3 hebben gezien in de eerste vier dagen van beschikbaarheid. Een record, niet eerder wist een serie zoveel kijkers te trekken binnen zo’n korte tijdsbestek. Op geen enkel platform.

Onder die aantallen zijn er ook miljoenen mensen die de serie in no-time hebben afgekeken. Die mensen hebben er behoorlijk wat uurtjes in gestoken. Want het seizoen telt acht afleveringen van 50 minuten. Netflix laat weten dat momenteel meer dan 18 miljoen mensen het derde seizoen in zijn geheel bekeken hebben.

Netflix telt een ‘view’ als het account 70 procent van een aflevering of film heeft gezien. Eerder kwam de film Murder Mystery al op vergelijkbare wijze in het nieuws. De Netflix-film met Jennifer Anniston en Adam Sandler werd meer dan 30 miljoen keer bekeken in slechts drie dagen.

Lees ook: Check Stranger Things in toffe nieuwe stijl (video)2 reacties

Murder mysterie was ontzettend slecht. Maar “Sandler vermakelijk”.


Spoilers:
Stranger things s3 viel best wel tegen, De Upside-down kwam totaal niet in beeld, De enorme Mindflayer die zo boven de school dreigde, deed niet mee. in plaats daarvan word notabene BILLIE weer uit de kast gehaald voor een nog grotere rol als .. zombie.. Samen met wat andere mensen in Hawkins (Niemand die er iets van heeft gemerkt… Ook al loopt het gedrocht door het kleine stadje, maakt regelmatig veel herrie, missende mensen, EN de voorgaande geschiedenis!)
De keuzes die de character soms maakten… Nou, geen AAA script hoor.. (ik heb een montage gemaakt vn 1 van deze momenten https://www.youtube.com/watch?v=VXnPqnvSeeU ,Het ene moment horen ze het monster aan komen, ze weten al van zijn bestaan af. Vervolgens zien ze hem in de verte aankomen, en DAN besluiten ze een A-Team te pullen door het hutje te barricaderen! Wat??
En verder was de zogenaamde briljante brein genaamd “De Mindflayer” olie en oliedom. Keer op keer overleefd de hele crew het op wonderbaarlijke manieren.
ERG vermakelijk, maar niet geweldig. (Budget is wel hoger, Dus het oog word af en toe wel verwend vergeleken vorige seasons)
@lolindir: Dat had ik inderdaad ook gemerkt. Ze zien het monster aankomen terwijl hij bomen omver kegelt. Hij staat ongeveer 100m verwijderd van het hutje en toch hebben ze ruim tijd genoeg om spullen te nemen en het hele hutje te barricaderen. Sloeg nergens op. Ook het feit dat ze Hopper laten sterven vind ik een slechte keuze. Dat was juist 1 van de smaakmakers, degene waar ze altijd op konden rekenen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).