Zoveel miljoenen spelers heeft Apex Legends nu

Zoveel miljoenen spelers heeft Apex Legends nu
De game is ongelofelijk succesvol.

Fortnite mag zijn borst gaan natmaken. Apex Legends is de new kid on the block en Fortnite-maker Epic Games moet alles uit de kast trekken om geen spelers te verliezen aan de nieuwe game.

In slechts een maand tijd heeft Apex Legends maar liefst 50 miljoen (!) gamers aangetrokken. Een bizar aantal. Verzamel jij maar eens 50 miljoen mensen bij elkaar. Dit aantal kondigde Vince Zampella, directeur van Respawn Entertainment, op sociale media aan. Gisteren was het precies een maand geleden dat Apex Legends live ging.

In die vier weken wierf het spel enorme media aandacht en op dit moment wordt de game gezien als de sterkste concurrent van Fortnite. Ook zijn beroemde Twitch-streamers overgestapt van Fortnite naar Apex en dit heeft voor een sneeuwbaleffect gezorgd.

Zampbella laat aan de gamers weten nog meer in petto te hebben voor Apex. Fortnite heeft recent seizoen acht gelanceerd en probeert door middel van nieuwe content Apex voor te blijven. De komende periode zal leren of Fortnite inderdaad de koning in dit game-segment zal blijven.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *