Zoveel verdient John McAfee aan een crypto-Tweet

McAfee crypto team
De spraakmakende grondlegger van het McAfee imperium laat weten hoeveel hij verdient aan het pluggen van cryptocurrency.

Voor elke tweet over een bepaalde altcoin of ICO, vraagt McAfee een bedrag van 105.000 dollar! Je leest het goed. Het is veel geld, maar als we het terugrekenen naar het bedrag per volger, dan is het slechts 13 cent. McAfee heeft namelijk 810.000 volgers en zijn tweets worden in de cryptowereld altijd goed in de gaten gehouden. Hij noemt het “THE MCAFEE EFFECT“.

Within the cryptocurrency industry, nothing can match the power of a McAfee tweet. Frequently, a single tweet has resulted in more than a million dollars of investment into an ICO, and multiple currencies have increased more than 100% in price from a single tweet.

Als we kijken naar de resultaten van een Twitter-enquête, uitgevoerd door McAfee zelf, dan zien we onder andere dat 259.000 van de Twitter-volgers van McAfee “meer dan 50% van hun totale vermogen in cryptocurrencies hebben” en dat 224.000 van zijn volgers “gelijk staan aan minimaal 4,48 miljard dollar in cryptocurrency”.

Ondertussen is er nogal wat haat ontstaan jegens zijn promo-activiteiten, waarop John inmiddels gereageerd heeft:

Nog geen reacties

  1. Alsof andere Twitteraars, vloggers, bloggers en shillers dat doen voor anderen ….
    Iedereen met veel volgers doet dat met name voor eigen gewin, simpel zat !
    De mensen met weinig volgers proberen naar dat niveau te komen maar uiteindelijk zal het om het geld gaan.
    99.9999% van de mensen in crypto doen dat ivm gains en niet vanwege hun geloof in blockchain en een betere wereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *