Zucht: Netflix gunt waardeloze acteur 4 nieuwe films

Exclusieve Netflix films incoming
Alsof de afgelopen films wel de moeite waard waren…

Netflix is hard op weg om dit jaar nog meer exclusieve content te produceren voor haar eigen kanalen. Het bedrijf denkt dat acteur Adam Sandler hier een grote bedrage aan kan leveren, gezien het vernieuwde contract voor de man die de afgelopen jaren in meer flops dan toppers heeft gespeeld.

De streamingdienst is verantwoordelijk voor de productie en financiering van de 4 nieuwe full-length films die in samenwerking worden gemaakt met Happy Madison Productions. De eindresultaten zullen te zien zijn in alle regio’s waar Netflix zelf zit, dus ook in Nederland.

Netflix CCO Ted Sarandos had het volgende te zeggen over de samenwerking met Sandler:

“Adam Sandler is one of the leading comedians in the film world, and his movies have proven to be extremely successful with our subscribers around the world. We are thrilled at the opportunity to extend our partnership with Adam and his entire team at Happy Madison and keep the world laughing.”

Hoewel de recente films van Sandler volgens critici geen knip voor de neus waard zijn, meldt Netflix dat zijn Ridiculous 6 en The Do-Over tot de grootste filmreleases ooit behoren voor de streamingdienst. Wij wachten in spanning af op de eindresultaten.

Eén reactie

  1. Ik vond de Ridiculous 6 een heerlijke film. Ik hou van dat soort films. EN.. dat is het leuke van Netflix, ik betaal dat 10-tje toch dus ik zet gewoon alles aan. Gare onderbroeken lol is leuk. Mijn vrouw zapte na 20 minuten weg naar de iPhone en ging toen koken, dus die vond hem net als veel mensen dan bagger haha 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *