Zucht. PC-versie GTA 5 opnieuw uitgesteld

Bikinimeisjes zijn er ook niet blij mee
Daar zit je dan. Als lid van het PC Master Race. Te wachten op een game die al anderhalf jaar uit is op de Xbox en Playstation.

Voor de tweede keer wordt de PC-versie van GTA 5 uitgesteld. Eerder ging de releasedatum al van 27 januari naar 24 maart, nu moeten we tot 14 april wachten. Volgens spelontwikkelaar Rockstar Games is er meer tijd nodig om het spel verder te polijsten en ervoor te zorgen dat de Heists en de GTA Online-omgeving correct functioneren.

“Our apologies to PC gamers worldwide who have been counting down the days until the launch of the game, but a bit more time is needed to ensure that the game is as polished as possible, and to make certain that both Heists and the GTA Online experience are ready to roll out on day one for PC.”

Om de vertragingspijn enigszins te compenseren krijgen PC-gamers P00.000 dollars aan in-game cash in GTA Online. Ook is er een datum geprikt voor de online heists: 10 maart. Deze zijn dan beschikbaar voor de PS3, PS4, Xbox 360 en de Xbox One. En later natuurlijk ook voor PC-gamers.

4 reacties

  1. Vind ik echt sneu voor de pc gamers, ik heb dit spel al een half jaar geleden verkocht nadat ik hem helemaal uitgespeeld had (100% dus ook) en er weinig over was om te blijven spelen..

  2. Zonde, maar ik heb liever dat het word uitgesteld dan dat ze een halve game op de markt brengen en dag 1 een patch uitsturen van 6gb waarin een lading fixes zitten, daarna is de game dan nogsteeds een bugfest en misschien een half jaar later heb je een enigsinds fatsoenlijk werkende game waar zo veel aan gesleuteld is dat er geen zak meer aan is. EA anyone?

    Nee doe dan maar een paar keer uitstellen en gewoon een goede game uitbrengen zoals we van Rockstar zijn gewend.

  3. Als doorgewinterde Rockstar gamer moet je ondertussen wel bekend zijn met het uitstellen van Rockstar. Enige voordeel hier aan is dat het ook vaak beloond wordt :). Blij dat ik een console-gamer ben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *