Zwangere Beyoncé breekt Instagram-record [updated]

Beyoncé
Een nieuwe Like-explosie!

Goed nieuws! Beyoncé en haar man Jay-Z verwachten een tweeling! Dat werd gisteren op social media gedeeld, waaronder op Instagram. De foto van de zwangere Beyoncé in lingerie werd goed ontvangen. Misschien zelfs té goed, want Instagram werd wild.

Het is niet duidelijk waarom we allemaal zo blij zijn met het nieuws of met de foto, maar het was wel goed voor 6.481.207 likes binnen 8 uur. Met dit record is de foto van Beyoncé nu de meest leuk gevonden foto van Instagram.

Na tien uur was de foto al 7 miljoen keer geliked en werd er 350.000 keer gereageerd. Onder de reacties zijn er veel gebruikers die het koppel feliciteren.

Onder de foto staat dat ze graag hun liefde en geluk willen delen. “We zijn twee keer gezegend. We zijn ongelooflijk dankbaar dat onze familie er twee bij krijgt en we bedanken je voor je beste wensen.”

Beyoncé stoot hiermee Selena Gomez van de troon, die in juni 2016 een foto postte op Instagram waarop ze een flesje Coca-Cola dronk. Die foto behaalde ‘maar’ 6.315.187 likes.

Zwangere Beyoncé breekt record

UPDATE: de foto is gemaakt terwijl Beyonce op het dak van een Porsche 914 zit. Onderstaande foto geeft daar een beter beeld bij (klik voor grotere versie). Het gehele foto-album kan bekeken worden op de site van Beyonce.

Beyonce Porsche 914

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *