Zwevende Star Wars Death Star speaker: zo werkt het

Star Wars Death Star speaker
Tijd voor onze favoriete sloper om de Death Star eens uit elkaar te trekken.

Star Wars is op dit moment enorm hot & happening. The Last Jedi is deze week gelanceerd in de bios en mensen zijn laaiend enthousiast over deel 8. Rondom al die hype is het natuurlijk slim om meerdere toffe Star Wars gadgets nu uit te brengen. JerryRigEverything kijkt in onderstaande video naar de zwevende Death Star speaker.

In het speakerpakketje vind je een opzetstuk, de speaker zelf en een speciale houder terug. Dankzij de houder is het mogelijk om de speaker te centreren, waardoor hij niet met zijn magnetische kracht blijft plakken aan de zijkanten van het opzetstuk.

Wil je de Death Star speaker uit elkaar halen, dan zal dit met grof geschut moeten gaan. Het apparaatje beschikt namelijk niet over een openingspunt, waardoor het onmogelijk is om de speaker op een normale manier open te maken en weer te sluiten.

Nadat YouTuber Zack de speaker in stukjes heeft gezaagd, zien we één grote ronde magneet en vier kleine elektromagneten in de grote magneet. De kleine elektromagneten zijn gepositioneerd in een tegengestelde richting, want ‘opposite poles attract’.

De magneet aan de onderkant van de zwevende speaker voelt zich aangetrokken tot de grote ronde magneet en het tegenovergestelde is het geval bij de elektromagneten. Hierdoor is de speciale houder nodig om het apparaatje te centreren. De Star Wars Death Star speaker heeft een adviesprijs van 180 dollar.

[gv data=”vOzHcMUSHPI”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *