Boekhoudprogramma’s vergelijken

De beste 8 boekhouding softwarepakketten op een rij

Gebruiksvriendelijke oplossingen voor je boekhouding

Powered by SaasCity

Direct de beste boekhouding software vinden?

Ben jij startende ondernemer en moet je dus ook een boekhouding gaan bijhouden? Of ben jij al een tijdje bezig met ondernemen en toe aan een nieuw boekhoudprogramma, maar is het lastig kiezen in de huidige markt? Wat is nou eigenlijk het beste boekhoudprogramma voor zzp’ers en het mkb? Door boekhoudprogramma’s te vergelijken vind je het beste programma voor jouw onderneming.

Powered by:

Onze favorieten op een rij

In samenwerking met SaasCity hebben we onze 3 favoriete urenregistratie op rij gezet

Eenvoudig online boekhouden, factureren en uren registreren doe je met e-Boekhouden.nl. De eerste 15 maanden van je onderneming is e-Boekhouden.nl volledig gratis!

Cijfer:
5.0
Pros:
 • Gemakkelijk factureren en uren registreren
 • Inclusief ondersteuning per telefoon of e-mail
 • Komt met handige koppelingen
 • Regel je complete boekhouding
Bekijk Nu Bekijk Review

Onze boekhoudrobot neemt je administratieve werk uit handen en leert van jouw eerder gemaakte keuzes. No hands accounting noemen we dat.

Cijfer:
3.0
Pros:
 • Keuze uit verschillende pakketten
 • 30 dagen gratis demo
 • Koppel makkelijk 220+ handige apps
 • De keuze van ruim 9000 accounts
Bekijk Nu

Gripp is hét alles-in-één pakket wat het overzicht weer terugbrengt in jouw organisatie. Of het nu gaat om die perfecte offertes met een druk op de knop, het overzicht van wie wat aan het doen is, of het strakke debiteurenbeheer: het kan allemaal met Gripp.

Pros:
 • Meer dan 1500 tevreden klanten
 • Jarenlange ervaring
 • Korting vanaf 4 gebruikers
Cijfer:
4.0
Bekijk Nu

Powered by SaasCity

Haal het meeste uit je software, Via SaasCity worden zakelijke gebruikers en SaaS-aanbieders geïnformeerd, geadviseerd en verbonden met elkaar.

Ga naar SaasCity

Powered by SaasCity

Hoe kies je geschikte urenregistratie software?

Compatibel

Urenregistratie Tools zijn gemaakt met specifieke apparaten in gedachten. Sommige zijn specifiek gemaakt voor Windows, andere weer voor iOS, Android of Mac. Het is belangrijk om overweging te nemen waar je werkt en of je een laptop, tablet of desktop PC gebruikt. 

Gebruiksvriendelijkheid

Description for this block. Use this space for describing your block. Any text will do. Description for this block. You can use this space for describing your block.

Budget

Het budget bepaalt uiteraard de software die je uiteindelijk kiest, maar houd er rekening mee dat de beste urenregistratie oplossing je uiteindelijk jarenlang geld kan besparen. 

Werkroutine

Zoek dan naar tools voor tijdregistratie die kunnen worden geïntegreerd met de software die je al dagelijks gebruikt. Of zoek naar een pakket van die deze verschillende functies combineert in binnen één systeem. 

Functionaliteiten

Description for this block. Use this space for describing your block. Any text will do. Description for this block. You can use this space for describing your block.

Toegang en beveiliging

De software moet toegang bieden tot de geregistreerde uren voor de juiste personen en deze informatie op een veilige manier opslaan.

Welk pakket heb ik nodig?

Het aantal werknemers dat gebruikmaakt van urenregistratiesoftware is van groot belang, omdat dit bepaalt hoeveel gebruikers er moeten worden ondersteund en hoeveel licenties er nodig zijn. Bovendien kan een te kleine oplossing leiden tot problemen met het verwerken van de gegevens van al je medewerkers. Kies daarom altijd voor een software die aansluit bij het aantal werknemers binnen jouw bedrijf.

boekhouder vacature

Freelance

Werk je als ZZP’er en wil je een duidelijke urenregistratie hebben voor de facturatie naar je klanten? Bekijk direct wat voor jou het beste werkt.

beste online boekhoudprogramma's

2 – 9 medewerkers

Werk je met een kleine groep van 2 tot 9 medewerkers en wil je een efficiënte urenregistratie voor facturatie naar je klanten? Bekijk direct welke oplossing het beste bij jouw bedrijf past.

samsung galaxy a32 4g

10+ medewerkers

Werk je in een groot bedrijf en ben je op zoek naar een maatwerk oplossing voor jouw uren beheer? Bekijk direct de mogelijke software.

Conclusie

Het is belangrijk om een lijst te maken van alle behoeften en verwachtingen die je hebt voor een urenregistratiesysteem, en deze te bespreken met verschillende afdelingen binnen je bedrijf. Dit geeft je een beter beeld van de specifieke vereisten die je bedrijf heeft en helpt je bij het kiezen van een systeem dat het beste aansluit op de workflow van je bedrijf.

Het is ook belangrijk om te overwegen welke apparaten en platforms je wilt ondersteunen, en of je op zoek bent naar een online tool of software. Dit helpt je om de meest geschikte optie te kiezen die aansluit bij de specifieke vereisten van je bedrijf.

Als je een klein bedrijf hebt, is het verstandig om te kijken naar ons artikel over top 10 urenregistratiesystemen voor kleine bedrijven. Als je een groter bedrijf hebt, kan onze gids voor het kiezen van een urenregistratiesysteem voor grotere bedrijven je helpen om een geschikt systeem te kiezen.

Houd er rekening mee dat het kiezen van een geschikt urenregistratiesysteem niet alleen gaat over het selecteren van een systeem dat past binnen je workflow, maar ook over het selecteren van een systeem dat gemakkelijk te gebruiken is voor je medewerkers, en waar er voldoende ondersteuning is van de leverancier voor eventuele problemen of vragen die kunnen ontstaan. Daarnaast is het ook belangrijk om te overwegen of de software kan integreren met andere software die je al gebruikt, zoals boekhoudsoftware of projectmanagement software. Dit kan de efficiëntie en de nauwkeurigheid van je urenregistratie aanzienlijk verbeteren.

TimeMate

Met TimeMate houd je eenvoudig online je uren bij. Uren kunnen eenvoudig worden goedgekeurd en direct worden verstuurd naar de boekhouder. De app is gericht op het mkb en zzp'ers.

Pros:
 • Eén administratie
 • Gratis proefpakket
 • Keuze uit verschillende pakketten vanaf 4,95 euro
 • Desktop en mobiele app beschikbaar
 • Urenregistratie
 • Boekhouding koppelen mogelijk
 • Werkbonnen bijhouden
Cijfer:
4.0

Veelgestelde vragen

Zit je nog steeds met vragen over het uitkiezen van het meest geschikte urenregistratie systeem? We hebben de meest veelgestelde vragen op SaasCity hier naast uitgewerkt.

Is er een gratis versie van urenregistratie software beschikbaar?

Er zijn verschillende gratis urenregistratie software beschikbaar. Maar deze hebben vaak beperkte functies en geen ondersteuning voor teams.

Wat zijn de belangrijkste functies voor een urenregistratie systeem?

Belangrijke functies om te overwegen zijn onder andere de mogelijkheid om uren te registreren, te goedkeuren en te exporteren, integratie met andere systemen, en de beschikbaarheid van mobiele apps voor het registreren van uren op locatie.

Kan ik urenregistratie software integreren met mijn huidige boekhoudings- of salarissysteem?

Veel urenregistratie software biedt de mogelijkheid om te integreren met andere systemen, zoals boekhoudings- of salarissystemen, zodat u uren automatisch kunt importeren of exporteren.

.

Meer weten over de urenregistratie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *