Review Pipedrive CRM | Alles over de voordelen, kosten en ervaringen

Er zijn veel verschillende aanbieders op de markt van CRM-software. Dankzij het grote aanbod is het soms moeilijk om een keuze te maken tussen alle aanbieders. Pipedrive is een van de aanbieders in CRM-software en telt al duizenden gebruikers. In deze Pipedrive review hebben we de voordelen, de verschillende pakketten en de ervaringen van gebruikers voor je op een rijtje gezet.

Pipedrive: de voordelen

Pipedrive CRM-software biedt je de mogelijkheid om je gehele verkoopproces te optimaliseren. Ook kan je met Pipedrive lead scoring toepassen. De software is beschikbaar in maar liefst dertien talen en ondersteunt in de applicatie vrijwel alle valuta. De verschillende mobiele apps van Pipedrive bieden je toegang tot deal- en contactinformatie, zelfs wanneer je onderweg. Hierdoor kan je altijd en overal blijven ondernemen. Pipedrive ondersteunt en stimuleert het werken in teamverband. Je kunt de rapportering van Pipedrive bijvoorbeeld gebruiken om te begrijpen waar je deals verliest en krijgt inzicht in mogelijke verbeteringen.

Powered By:

Powered by SaasCity

Haal het meeste uit je software, Via SaasCity worden zakelijke gebruikers en SaaS-aanbieders geïnformeerd, geadviseerd en verbonden met elkaar.

Ga naar SaasCity

Pipedrive pakketten

Pipedrive kent verschillende pakketten voor verschillende prijzen. We hebben hier de pakketten voor je op een rijtje gezet, zodat je precies weet wat je kan verwachten voor welke prijs! Ontvang een korting wanneer je de software jaarlijks laat factureren.

Essential

Het essential pakket van Pipedrive bedraagt €15 per gebruiker per maand, €12.50 per maand wanneer jaarlijks gefactureerd. Dit pakket bevat alle essentiële tools die nodig zijn om je CRM activiteiten zo efficiënt mogelijk uit te voeren. Zo kan je makkelijk leads beheren de communicatie bijhouden. Ook kan je gebruik maken van functies om mobiele apps te integreren en je ontvangt altijd klantondersteuning om nog meer uit Pipedrive te halen!

Advanced

Het advanced pakket van Pipedrive bedraagt €29 per gebruiker per maand, €24.90 per maand wanneer jaarlijks gefactureerd.  Dit pakket heeft alle voordelen van het essential pakket en meer. Zo zijn nog meer tools geautomatiseerd zodat je meer tijd overhoudt om te ondernemen. Het advanced pakket heeft nog meer mogelijkheden om je communicatie met klanten nog beter bij te houden. 

Professional

Het professional pakket van Pipedrive bedraagt €59 per gebruiker per maand, €49.90 per maand wanneer jaarlijks gefactureerd.  Dit pakket bevat alles wat je nodig hebt om samen te werken, te communiceren en je omzet te verhogen. Het professional pakket is het meest gebruikte pakket van Pipedrive, het pakket biedt alle functies die je nodig kan hebben om je CRM activiteiten uit te voeren.

Enterprise

Het enterprise pakket van Pipedrive bedraagt €99 per gebruiker per maand. Met dit pakket krijg je aangepaste onboarding en ondersteuning bij al je CRM activiteiten. Het enterprise pakket wordt jaarlijks gefactureerd.

Een uitgebreid overzicht van alle functies per pakket van Pipedrive is te vinden via de website. Benieuwd of Pipedrive CRM past bij je bedrijf? Probeer de software 14 dagen helemaal gratis! Toch niet tevreden? Geen probleem, je zit nergens aan vast.

Powered by SaasCity

Haal het meeste uit je software, Via SaasCity worden zakelijke gebruikers en SaaS-aanbieders geïnformeerd, geadviseerd en verbonden met elkaar.

Ga naar SaasCity

Nog meer voordelen van Pipedri

Keuze uit meerdere pakketten

Mobiele app met toegang tot alle functies

Gratis proefperiode van twee weken

Beschikbaar in verschillende talen

Overal inzicht in alle lead- en contactinformatie

Pipedrive review: Gebruikerservaringen

Pipedrive heeft online meer dan 3000 waarderingen en beoordelingen. Deze CRM-software wordt dan ook zeer gewaardeerd door duizenden klanten over de hele wereld. Via trustpilot ontvangt Pipedrive een beoordeling van maar liefst 4.8/5 sterren. Voor meer inzicht in de gebruikservaring van anderen hebben we hier een aantal kritische reviews voor je samengevat. Zo krijg je een duidelijk en betrouwbaar beeld van Pipedrive CRM.

Veelzijdigheid

Pipedrive is voornamelijk erg fijn om mee te werken vanwege veelzijdigheid ervan. Het systeem heeft namelijk veel integratiemogelijkheden waardoor je het kunt koppelen met andere software. Hierdoor kun je je workflow nagenoeg helemaal binnen één platform inrichten. Ook voor beginners is het een handige tool. Je hebt namelijk direct toegang tot een groot scala aan verschillende functies. Hoewel je deze misschien niet direct nodig hebt, kunnen ze van pas komen zodra je bedrijf snel groeit.

bedrijfssoftware

Ideaal voor beginners

Een groot pluspunt voor beginners is dat de gebruikersinterface erg simplistisch is. Hierdoor kun je het platform gebruiken voor eenvoudige zaken of juist alle integraties onder één dak brengen. Een ander groot voordeel voor de beginnende gebruiker is de aanwezigheid van de online video’s. Hier wordt precies uitgelegd hoe het systeem werkt en je dit zo effectief mogelijk kunt gebruiken binnen je organisatie.

Nog niet helemaal overtuigd van de voordelen van Pipedrive CRM? Probeer het gewenste pakket van Pipedrive twee weken gratis en ontdek of dit de software is voor jou!

Powered by SaasCity

Haal het meeste uit je software, Via SaasCity worden zakelijke gebruikers en SaaS-aanbieders geïnformeerd, geadviseerd en verbonden met elkaar.

Ga naar SaasCity

Onze top partners

AFAS Software is een Nederlands familiebedrijf. We ontwikkelen innovatieve softwareproducten voor de zakelijke markt en nemen daarbij graag onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.


Cijfer:
4.0
Pros:
 • Al je bedrijfsprocessen in één systeem
 • Hou overzicht over verschillende projecten
 • Optimaliseer workflows
 • Automatiseer je boekhouding
 • Verbeter klantrelaties
Bekijk Nu Bekijk Review

Gripp is hét alles-in-één pakket wat het overzicht weer terugbrengt in jouw organisatie. Of het nu gaat om die perfecte offertes met een druk op de knop, het overzicht van wie wat aan het doen is, of het strakke debiteurenbeheer: het kan allemaal met Gripp.

Cijfer:
4.0
Pros:
 • Meer dan 1500 tevreden klanten
 • Jarenlange ervaring
 • Korting vanaf 4 gebruikers
 • Datagedreven ondernemen
Bekijk Nu
Aanbevolen
5.0

In de Pipedrive software wordt voornamelijk gefocust op het gebruik van pipelines, waardoor er precies op de juiste momenten contact kan worden gezocht. Hiermee halen Pipedrive gebruikers op jaarbasis tot maar liefst 28% van hun deals binnen.


Pros:
 • Alles-in-één verkoopplatform
 • Ontworpen door verkopers, voor verkopers
 • Beheer je klantfunnel van lead tot deal
 • Handige inzichten en rapporten
 • Automatiseer je sales
Bekijk Nu
We earn a commission if you make a purchase, at no additional cost to you.

Wij helpen je graag op weg

Conclusie: het aanbod in bedrijfssoftware is groot. Dit lijkt heel praktisch, maar in de praktijk blijkt dit voordeel ook meteen een nadeel. Veel bedrijven ervaren het grote aanbod juist als struikelblok voor het maken van een overwogen keuze voor bedrijfssoftware. Wij helpen je daarom om deze keuze wat eenvoudiger te maken. Zo kun je oriënteren, pakketten vergelijken en reviews lezen, waarmee je de beste keuze kunt maken.

Wij zijn als website aan geen enkele aanbieder verbonden. We streven er dan ook naar om je van de meest objectieve informatie te voorzien zonder je te willen beïnvloeden bij je keuze, maar wel om je te helpen bij het maken van deze beslissing. Ben je op zoek naar specifieke informatie, heb je aanvullingen op deze informatie of heb je andere suggesties? 

Het laatste nieuws over software op apparata

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *