Review Simplicate CRM | De voordelen, kosten en gebruikservaringen

Eén van de meest gebruikte CRM-systemen, is dat van Simplicate. Wil jij weten of dit het juiste CRM-systeem is voor jouw bedrijf? Lees dan snel deze Simplicate review want we vertellen je alles over de Simplicate voordelen, ervaringen en de verhouding tussen kwaliteit en prijs van dit systeem.

Wist je dat er op dit moment bijna 300 aanbieders zijn van CRM-software? Dat maakt het dus best ingewikkeld om het juiste CRM-systeem voor jouw onderneming uit te zoeken. Want welk CRM-systeem is de juiste keuze? Dat is een terechte vraag die iedere ondernemer zichzelf stelt. Daarom volgt hier een uitgebreide Simplicate CRM review, zodat jij straks met overtuiging voor deze CRM-software kunt gaan (of juist niet).

Over Simplicate CRM

Voordat we overgaan op de Simplicate review, eerst iets over het bedrijf zelf. De aanbieder van Simplicate CRM is het gelijknamige bedrijf Simplicate. Deze organisatie bestaat sinds 2014 en de werknemers zijn verspreid over twee kantoren. Sinds de start heeft Simplicate een klantenbestand van zo’n 1000 bedrijven opgebouwd. Simplicate biedt CRM-software (software voor Customer Relations Management) en ICT-oplossingen voor projectmanagement. De software wordt gekenmerkt door het ondersteunen van een eenvoudige flow, voor CRM, sales, planning, projectmanagement, urenregistratie en de uiteindelijke facturatie van opdrachten. De kernwaarden van Simplicate CRM zijn gebaseerd op drie pilaren: succes door eenvoud, vooruitstrevendheid en openheid, eerlijkheid en overzichtelijkheid. Simplicate CRM wordt gezien als intuïtieve software die bedrijven daadwerkelijk ondersteunt bij het vereenvoudigen van processen.

Meer CRM systemen vergelijken?

AFAS Software

AFAS Software is een Nederlands familiebedrijf. We ontwikkelen innovatieve softwareproducten voor de zakelijke markt en nemen daarbij graag onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.


Cijfer:
4.0
Pros:
 • Al je bedrijfsprocessen in één systeem
 • Hou overzicht over verschillende projecten
 • Optimaliseer workflows
 • Automatiseer je boekhouding
 • Verbeter klantrelaties
Bekijk Nu Bekijk Review
Gripp

Gripp is hét alles-in-één pakket wat het overzicht weer terugbrengt in jouw organisatie. Of het nu gaat om die perfecte offertes met een druk op de knop, het overzicht van wie wat aan het doen is, of het strakke debiteurenbeheer: het kan allemaal met Gripp.

Cijfer:
4.0
Pros:
 • Meer dan 1500 tevreden klanten
 • Jarenlange ervaring
 • Korting vanaf 4 gebruikers
 • Datagedreven ondernemen
Bekijk Nu
Aanbevolen
Pipedrive
5.0

In de Pipedrive software wordt voornamelijk gefocust op het gebruik van pipelines, waardoor er precies op de juiste momenten contact kan worden gezocht. Hiermee halen Pipedrive gebruikers op jaarbasis tot maar liefst 28% van hun deals binnen.


Pros:
 • Alles-in-één verkoopplatform
 • Ontworpen door verkopers, voor verkopers
 • Beheer je klantfunnel van lead tot deal
 • Handige inzichten en rapporten
 • Automatiseer je sales
Bekijk Nu
We earn a commission if you make a purchase, at no additional cost to you.

Powered by SaasCity

Haal het meeste uit je software, Via SaasCity worden zakelijke gebruikers en SaaS-aanbieders geïnformeerd, geadviseerd en verbonden met elkaar.

Ga naar SaasCity

Powered by SaasCity

Simplicate CRM voordelen & nadelen

Voordeel – Opstarten

Opstarten: soms heb je software aangeschaft en dan duurt het best een tijdje voordat je door hebt hoe het allemaal werkt. Dit geldt niet voor Simplicate CRM: je weg vinden in deze CRM-software is erg eenvoudig en gaat echt in een handomdraai. Binnen een uur heb je je salespipeline ingericht. Bovendien heeft Simplicate een erg fijne online ondersteuning. Zo zijn er heel veel webinars, demo’s en masterclasses die je kunt volgen om een echte master te worden in het CRM-systeem van Simplicate.

Voordeel – Gebruiksgemak

Het gebruiksgemak wordt veelal geroemd door Simplicate-gebruikers. Het programma heeft een zeer speelse en intuïtieve interface die bijna iedereen aanspreekt. Er zijn gebruiksvriendelijke sjablonen, bijvoorbeeld om in een handomdraai een factuur op te stellen. Denk ook aan de koppelingen die met Simplicate CRM te realiseren zijn, onder andere met MailChimp en Exact.

Voordeel – HR-functionaliteit

HR-functionaliteit: wat Simplicate CRM onderscheidt van andere CRM-software is dat er een HR-functionaliteit in het programma inbegrepen zit. Jouw HR-medewerkers kunnen dus vanuit dit CRM eenvoudig alle verloven en verzuimdagen bijhouden.

Nadeel – Ontbrekende koppeling met kleinere boekhoudtools

Ontbrekende koppeling met kleinere boekhoudtools: Simplicate CRM kan gekoppeld worden met veel andere programma’s, maar niet met de kleinere tools die veel gebruikt worden in het MKB.

Nadeel – Slechts een jaarabonnement

Slechts een jaarabonnement: je kunt bij Simplicate niet per kwartaal of per maand afnemen, je moet een jaarabonnement nemen. Ook is een abonnement pas mogelijk vanaf 5 gebruikers.

Nadeel – Online acceptatie van offerte niet mogelijk

Online acceptatie van offerte niet mogelijk: wil je dat klanten eenvoudig online een offerte kunnen accepteren? Dan heb je met Simplicate CRM een uitdaging te pakken, want dit CRM-systeem kent deze functie niet.

Simplicate CRM features

Simplicate CRM heeft heel veel features die je van elk CRM-systeem mag verwachten. Maar welke features springen eruit in vergelijking tot andere CRM-systemen? Hieronder volgen de twee belangrijkste opvallendheden.

WhatsApp op Windows nu zonder smartphone te gebruiken

Mobiele app

Mobiele app: Simplicate CRM heeft een mobiele app die erg gebruiksvriendelijk is. Het is een app waarmee je eenvoudig offertes en facturen opstelt. Super handig als je veel en vaak onderweg of op locatie bent. Ook interessant is dat je een accountmanager aan klanten kunt koppelen en contactmomenten met je klanten heel eenvoudig en snel registreert.

Urenverantwoording

Urenregistratie

Urenregistratie: de functionaliteit voor urenregistratie van Simplicate CRM komt naar voren als zeer uitgebreid in vergelijking tot andere CRM-systemen. Ben jij dus zo iemand die altijd veel te laat zijn uren bijwerkt? Of heb je werknemers die dat laten versloffen? Dan is Simplicate CRM een aanrader.

Eindoordeel review Simplicate CRM

In deze review hebben we een overzicht gegeven van de Simplicate CRM prijs en kosten, de belangrijkste features van dit CRM-systeem en de belangrijkste voor- en nadelen van Simplicate CRM. Wanneer is Simplicate CRM nou een goede keuze voor jouw bedrijf? Het antwoord kan zijn: als je een intuïtief en gebruiksvriendelijk systeem zoekt en een wat grotere onderneming hebt. Want pas vanaf 5 gebruikers wordt het zinvol om Simplicate CRM te gaan gebruiken. Aangezien je alleen een jaarabonnement kunt afsluiten, is het ondanks het lezen van deze review, aan te raden om de proefperiode van 14 dagen ten volste te gebruiken. Misschien wil je na deze review nog meer reviews lezen, kijk dan bijvoorbeeld bij de review van het CRM-systeem Pipedrive.

Simplicate

Simplicate geeft jou de ruimte om te ondernemen met CRM- en projectmanagementsoftware. Ontdek de eenvoudige flow van CRM, sales, projectmanagement, planning, urenregistratie en facturatie.

Pros:
 • Verbeter je klantrelaties
 • Krijg overzicht over al je projecten
 • Gemiddeld 50% minder budgetoverschrijding
 • Inclusief integratie met handige tools
Cijfer:
5.0

.

Meer weten over CRM systemen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *