Zakelijk telefoon abonnement | Alles wat je moet weten voordat je er een afsluit!

Een goedkoop zakelijk telefoon abonnement? ZZP’ers en andere ondernemers ontdekken hier het verschil tussen zakelijk en prive telefoon abonnement.

Voor mensen die een baan hebben waarbij je veel je telefoon nodig hebt is een telefoon abonnement zakelijk erg handig.

Het scheidt meteen de kosten van elkaar en de factuur is een stuk overzichtelijker.

goedkoop zakelijk telefoon abonnement zzp

Eigenlijk, voor iedereen is een goedkoop zakelijk telefoon abonnement, ZZP en in loondienst, handig.

Het afsluiten van een telefoon abonnement zakelijk is namelijk absoluut niet lastig en heb je in een paar stappen geregeld.

Verschil zakelijk en prive telefoon abonnement

Het verschil zakelijk en prive telefoon abonnement is niet heel groot, maar er zijn enkele dingen waar je op kan letten. Dingen die voor privé personen belangrijk zijn, zijn vaak andere dingen dan die voor ondernemers belangrijk zijn.

Zo is televisie voor ondernemers niet interessant, maar belminuten kunnen delen met collega’s, een telefooncentrale, of VOIP diensten, en vooral: altijd goed bereikbaar zijn voor klanten, juist wel.

Zakelijke mobiel abonnementen zijn er in alle soorten en maten. De kunst is om er eentje te vinden die goed bij je werk past. Zit je bijvoorbeeld de hele dag achter je computer om telefoontjes op te nemen, dan is een goedkoop zakelijk mobiel abonnement erg handig.

Goedkoop zakelijk telefoon abonnement met onbeperkte databundel

Een van de belangrijkste kanten aan een abonnement is niet meer hoeveel belminuten je hebt, maar hoe groot je databundel is. Bij veel providers is het al mogelijk om met een zakelijk mobiel abonnement onbeperkt te kunnen bellen en sms’en, maar je ziet steeds vaker onbeperkte bundels voorbij komen.

Een goedkoop zakelijk telefoon abonnement onbeperkt data is een kopzorg minder. Je zou zeggen dat bellen niet helemaal meer van deze tijd is. Door COVID-19 begon de wereld ook massaal te videobellen wat ook razend populair geworden is. Misschien zien we over een tijdje dit soort abonnementen wel helemaal niet meer en wordt alles mobiele data.

Apps als WhatsApp, Instagram en zelfs Snapchat maken het ook al mogelijk om met elkaar te bellen via een wifi-verbinding. Natuurlijk is het mogelijk om te bellen via elkaar op data. Dan is het aanschaffen van een mobiel zakelijk abonnement weer erg handig.

Altijd al een zakelijk mobiel abonnement willen kopen?

Dit is het perfecte moment om een abonnement aan te schaffen!

Wat is een zakelijk telefoon abonnement?

Vaak is het voor veel mensen niet duidelijk wat het verschil eigenlijk is tussen een normaal en een zakelijk mobiel abonnement.

Bij een zakelijk mobiel abonnement heb je al snel te maken met termen als BTW. Ook hoef je geen BKR-registratie te doen bij zo’n abonnement. Het zit hem in de kleine voordelen die je hebt met een zakelijk mobiel abonnement.

Een van de belangrijkste dingen bij een zakelijk mobiel abonnement is dat je waarschijnlijk de BTW eraf wilt halen. Dit staat al gescheiden op je factuur dus je hoeft er zelf niet meer voor te zorgen dat alles af is getrokken. Ook dit is een van de grote voordelen van een zakelijk mobiel abonnement.

Het zakelijk mobiel abonnement is dus als het ware bijna hetzelfde als een normaal mobiel abonnement, alleen heb je eerder te maken met termen als BTW. Die kun je als bedrijf er namelijk afhalen om zo kosten te voorkomen. Als particuliere gebruiker betaal je gewoon wat er op het factuur staat, omdat dat is wat je de afgelopen maand gewoon hebt gebruikt.

Goedkoop zakelijk mobiel abonnement

Wellicht ben je op zoek naar een zakelijk mobiel abonnement. Je moet enorm veel research doen om het goedkoopste abonnement te vinden en dat is veel werk. Maar vaak zijn de zakelijke mobiele abonnementen niet heel duur.

Zo heb je als snel aanbiedingen van 9 euro per maand waarbij je 5GB data krijgt en 150 bel/sms minuten. Het kan zomaar zijn dat je helemaal geen data nodig hebt voor je abonnement. Daarvoor zou ik nog even verder zoeken zodat je wat meer bel/sms minuten hebt en wat minder data.

Databundel belangrijker dan belminuten

Ook dit vermindert vaak de kosten omdat er tegenwoordig veel meer interesse is in data, dan in belminuten. Omdat je gebruik kunt maken van de belfunctie van bijvoorbeeld WhatsApp, is het voor de jongere doelgroep aantrekkelijker om meer data te nemen in het abonnement.

Ook heb je met een zakelijk mobiel abonnement meer kans op een grotere goedkopere bundel. Vaak zijn dit aanbiedingen. Ook bieden sommige providers aan om je zakelijke en mobiele telefoon te integreren. Dit zorgt ervoor dat je op beide telefoons, op het zelfde moment bereikbaar bent voor iedereen.

goedkoop zakelijk telefoon abonnement zzp

Wanneer heb ik een telefoon abonnement zakelijk nodig?

Wanneer zou je nu een telefoon abonnement zakelijk moeten gebruiken? Dat kan voornamelijk zijn als je bijvoorbeeld een eigen onderneming hebt. Dan kun je namelijk makkelijker de balans vinden tussen privé en werk.

Je hoeft niet verplicht een zakelijk mobiel abonnement af te sluiten als je zzp’er bent. Sterker nog, het is misschien beter om dit juist niet te doen. Want je bent vaak bij een zakelijk mobiel abonnement ondanks de aanbieding alsnog duurder uit.

Je rechtsvorm een bv? Ga dan altijd voor zakelijk

Heb je nu een bv, dan is het wel handig om een zakelijk mobiel abonnement af te sluiten. Dit is omdat je gelijk staat aan je bedrijf en je in je privétijd ook gemakkelijk je abonnement kunt gebruiken. Je kunt de BTW er namelijk altijd aftrekken, ook al gebruik je het abonnement buiten werktijd.

Een zakelijk telefoon abonnement is dus niet voor iedereen handig. Heb je een onderneming dat veel te maken heeft met telefonie, dan is het wel aan te raden om een zakelijk mobiel abonnement te nemen.

Zakelijk telefoon abonnement zzp

Ook als zzp’er is het mogelijk om een goedkoop zakelijk mobiel abonnement zzp af te sluiten. De kosten die je maakt als zzp’er voor het gesprek wat je voert mag je als ondernemer als kostenpost in je loonaangifte aftrekken. De BTW mag je verrekenen bij de jaarlijkse aangifte omzetbelasting.

Als zzp’er is het wel handig om een goed abonnement te nemen. Denk hierbij een alles-in-één-pakket. Kies je voor zo’n pakket, dan kun je het wel vergeten dat je de abonnementskosten er vanaf kunt trekken. Je kunt bijvoorbeeld een zakelijk telefoon abonnement afsluiten bij KPN.

Echter ben je niet verplicht als zzp’er om een zakelijk mobiel abonnement af te sluiten. Zolang alles maar op naam staat van jou zelf, dan kun je de gemaakte kosten aftrekbaar maken. Zorg er wel altijd voor dat de BTW duidelijk op de factuur vermeld staat.  

Kijk goed naar je situatie, voor je kiest

Een zakelijk telefoon abonnement heeft als zzp’er dus niet alleen maar voordelen. Let goed op wat voor abonnement je afsluit en noteer altijd de BTW. Daar draait het immers om.

Je bent niet verplicht om als zzp’er een zakelijk telefoon abonnement aan te schaffen. Zonder baas ben je immers helemaal vrij in je keuze en je kunt doen wat je wilt. Wat gewoon heel erg helpt bij zo’n abonnement, is dat je de kosten met elkaar kunt verrekenen. Zou jij als zzp’er een goedkoop zakelijk telefoon abonnement aan schaffen?

Wil je naast je abonnement ook 5G hebben? Lees dan hier verder over 5G.

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil zakelijk en privé telefoon abonnement?

Een zakelijk abonnement sluit je af op de zaak. De kosten van een zakelijk abonnement kan je als bedrijfskosten opvoeren.

Vaak hebben aanbieders speciale abonnementen, gericht op de zakelijke markt. Hierbij horen dan allerlei extra’s, die vooral voor ondernemers en organisaties interessant zijn.
Ook boekhoudkundig is een zakelijk telefoon abonnement makkelijker, als je dat alleen voor de zaak gebruikt..

Wat is een zakelijk telefoon abonnement?

Bij een zakelijk telefoon abonnement wil je graag de BTW van de prijs af kunnen halen. Een voordeel van zo’n abonnement is dat je op het factuur ziet wat de BTW is. Dat is een groot voordeel, want je kunt het regelrecht in je administratie verwerken wat enorm handig is.

De verschillen tussen een normaal en zakelijk mobiel abonnement zijn niet denderend hoog, maar je hebt qua kosten meer werk aan een zakelijk mobiel abonnement. Voor mensen met een bv is zo’n abonnement zeker aan te raden.

Hoe koop ik een zakelijk telefoon abonnement?

Het kopen van een zakelijk telefoon abonnement is zeer eenvoudig en niet lastig. Allereerst is het van belang dat je een provider kiest met een goede aanbieding of aantrekkelijke prijs. Daarbij sluit je een abonnement af en kun je al snel je belminuten en data kiezen.
Heb je dit eenmaal gedaan dan sluit je het abonnement af en kun je beginnen aan een zakelijk mobiel abonnement. Vaak heb je dit binnen een paar werkdagen geregeld en kun je in de eerste maand je BTW al opgeven.

Wanneer een zakelijk telefoon abonnement afsluiten?

Je koopt vaak een zakelijk telefoon abonnement als je een bv of onderneming hebt. Dit scheelt in de kosten en als je een bedrijf hebt waarmee je veel aan de telefoon bent is het erg handig om goede abonnementen afgesloten te hebben.

Is een zakelijk telefoon abonnement duur?

Een zakelijk telefoon abonnement hoeft helemaal niet duur te zijn. Het hangt er een beetje vanaf hoeveel bel en sms-minuten je nodig hebt en waarvoor. Zit je de hele dag aan de telefoon, dan kun je er beter voor kiezen om wat meer belminuten te nemen in plaats van data.

Het verschilt natuurlijk per provider, maar je hebt al abonnementen vanaf een euro of 8. Niet duur, maar verwacht dan ook zeker niet enorm hoge belminuten of data.

Hoe sluit ik een zakelijk telefoon abonnement af?

Het kopen van zo’n abonnement is het moeilijkste nog niet. Zodra je de juiste provider hebt gekozen en een abonnement waar jij uiteindelijk wat aan hebt kun je de aankoop afronden.

Vaak heb je binnen een paar dagen het abonnement klaar en kun je er gebruik van maken. Let altijd goed op de BTW op het factuur want dat moet je bij een zakelijk telefoon abonnement eraf halen.

Snel een zakelijk mobiel abonnement afsluiten?

Dat kan via onderstaande knoppen! Start nu.

Home » Zakelijke telefonie | Wat zijn de beste opties? (2021) » Zakelijk telefoon abonnement | Alles wat je moet weten voordat je er een afsluit!

Andere zakelijke mobiele abonnementen


Hier vind je meer Apparata telefoon nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *