Elke muur wordt een fietsenstalling met Endo

Elke muur wordt een fietsenstalling met Endo
Wanneer je als baarddragende millennial eindelijk genoeg geld bij elkaar hebt gesprokkeld in een hip koffietentje om een strakke stadsfiets aan te schaffen, dan wil je deze het liefst niet op straat laten staat, blootgesteld aan de elementen en fietsendieven. Er is een manier om je tweewieler ook op een mooie manier in huis op te bergen.

Het Londense Cycloc heeft een fraaie muurbevestiging voor fietsen gemaakt. De Endo, en hij bestaat uit slechts twee delen. Het bovenste deel bevat een uitklaphaak waar je het voorwiel inhangt. Het tweede deel is puur om te voorkomen dat het achterwiel tegen de muur aan komt en je vers gesausde muren bevuilt. De makers van de Endo zeggen dat hun fietssteun maximaal 15 kg kan hebben. Ruim voldoende om gemiddelde fiets in Nederland te ondersteunen – e-bikes niet meegerekend.

Elke muur wordt een fietsenstalling met Endo

Het fraaie aan de Endo is dat je hem kunt inklappen als er geen tweewieler in hangt, waardoor de constructie grotendeels uit het zicht verdwijnt en niemand er tegenaan loopt. Wat de Endo kost? Op Amazon schommelt de prijs rond de €40.

[lg_folder folder=”0_Divers/Endo_bicycle_wall_mount/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

4 reacties

  1. Zo’n ding had ik 15 jaar geleden al.. Een in de schuur en een op m’n kamer (ik woonde toen nog thuis en had soms inderdaad een van m’n fietsen op m’n kamer hangen). Was niet groen maar zwart, maar deed precies ’t zelfde voor minder geld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *