Microsoft: ook wij willen Pokémon GO op Windows Phones

Pokemon Go pikachu
Heb je een iPhone of Android-telefoon, dan is de kans groot dat je Pokémon GO de afgelopen dagen geïnstalleerd hebt. Windows Phone-gebruikers vallen weer eens buiten de boot.

Ook Windows Phone-fanaten willen Pokémon GO graag spelen. Ze verzamelden zelfs al 70.000 handtekeningen via een petitie. Ook Microsoft zelf vindt het jammer dat zijn mobiele platform wordt overgeslagen en krijgt veel vragen van gebruikers. Dat zou zomaar eens het gewenste resultaat kunnen hebben.

“We hebben ontzettend veel vragen gekregen over deze applicatie”, zo schrijft een medewerker op het supportforum van Microsoft. “Het Windows Store-team bekijkt de mogelijkheden om te kunnen voldoen aan de enorme vraag. We houden jullie op de hoogte.”

3 reacties

  1. Met alsmaar stijgende verbazing heb ik dit weekeinde, meerdere keren, volwassenen en kinderen als zombies zien lopen of fietsen, met hun ogen gefixeerd op hun smartphone-schermpje. Totaal onwetend van de wereld om hun heen, behalve dáár waar er VR cartoonfiguurtjes in hun wereldbeeld worden geprojecteerd. Kamikaze 2.0. Bizar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *