Philips telefoon met twee maanden stand-by tijd

Philips telefoon met twee maanden stand-by tijd
Op de Chinese markt heeft Philips een telefoon uitgebracht die maar liefst twee keer zoveel batterijcapaciteit heeft als normaal.

De batterij heeft een capaciteit van 5300mAh, waarvan Philips claimt dat deze twee maanden stand-by tijd heeft en waar je ruim 33 uur mee kan bellen. Het toestel is door deze accu wel een stuk dikker dan gebruikelijk, namelijk 11,4mm. De telefoons met de grootste accu op dit moment op de Nederlandse markt komen van Huawei, zij hebben twee toestellen met een batterij capaciteit van 4050mAh, de Ascend Mate en Mate 2.

De Chinese site CNMO meldt dat de telefoon een 5″ scherm heeft met een resolutie van 960 bij 540 pixels. De telefoon maakt gebruik van een 1,3 GHz quad-core processor en heeft 1GB aan intern geheugen. De standaard opslag capaciteit is 4GB maar dit kan worden uitgebreid met een micro-sd kaart. Het toestel draait op Android 4.2.

De telefoon is alleen beschikbaar op de Chinese markt waar Philips al jaren telefoons voor produceert. Hij kost omgerekend ongeveer 200 euro.

4 reacties

  1. Mja, die standby tijd is wel laboratorium tijd, dus het kan wat minder zijn. Dan nog is het best een prestatie. Alleen jammer van de resolutie van het scherm, die had wel wat hoger mogen zijn.

  2. Lol, ik had een 7500 mAh accu voor mijn Galaxy S4! :3
    Er is in ieder geval één fabrikant die het wél snapt.
    Goed gedaan Koninklijke Philips N.V. *schouderklopje*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *