Sla je slag! Nexus 6 verkoopprijs bijna gehalveerd

Nexus 6
De toch wel dure smartphone van Google heeft een prijsdaling gekregen. Wellicht is nu het moment aangebroken om het toestel te kopen?

De Nexus 6 kreeg ten tijde van zijn lancering een adviesprijs van een dikke 649 euro’s. Een niet misselijk bedrag en belangrijker nog: het toestel begaf zich qua prijs in het vaarwater van de duurdere smartphones als de iPhone 6 en Samsung Galaxy S6. Goed nieuws voor wie de prijs van het toestel te gortig was: Amazon komt met een (tijdelijke?) prijsverlaging en biedt het toestel nu online aan voor 350 dollar, wat neerkomt op zo’n 314 euro. Kijk je naar andere winkels en webshops is Amazon momenteel de eerste shop die met een grote pricedrop komt. Andere winkels verkopen het toestel met een bedrag tussen de 440 en de 550 euro.

De Nexus 6 kwam in november 2014 op de markt en beschikt over een 6-inch scherm draaiend op de Snapdragon 805 processor waarmee je met de 13-megapixel tellende camera plaatjes schiet om ze vervolgens op te slaan op het toestel met 32 of 64GB geheugen. Massaal kopen doet u HIER.

Update: Helaas! De aanbieding is inmiddels afgelopen.

5 reacties

  1. Tja, ze willen er natuurlijk zo veel mogelijk kwijt voor de komst van de nieuwe nexus 5x en 6. Als dit een ideale telefoon voor je is is het een leuke sale ja. Maar ik wacht lekker op de nieuwe nexus 5x. Beter formaat, nieuwere soc, en persoonlijk mooier. Maar deze heeft dan wel weer een amoled scherm. Maar 6 inch is gewoon een afknapper.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *