The X-Files komt terug!

The X-Files komt terug!
Zo’n dertien jaar na de laatste aflevering van The X-Files komt de serie over paranormale gebeurtenissen en onverklaarbare FBI-zaken terug naar de treurpit. Inclusief Sculy en Mulder!

Bedenker van The X-Files (IMDb: 8,8) Chris Carter bevestigt dat hoofdrolspelers David Duchovny en Gillian Anderson opnieuw in de huid van Fox Mulder en Dana Scully kruipen. Mulder ziet achter alles een groot overheidscomplot, zijn partner Dana Scully is sceptischer en benadert alles van de wetenschappelijke kant.

“Ik zie het als een dertien jaar durend reclameblok. Het goede nieuws is dat de wereld er nog vreemder op is geworden, dus dit is de perfecte tijd om deze zes verhalen te vertellen”, aldus Chris.

De opnames voor het nieuwe seizoen beginnen deze zomer. Het gaat voorlopig om zes afleveringen. Wanneer ze worden uitgezonden is nog niet bekend gemaakt.

*start intromuziekje dat vervolgens niet meer uit je hoofd gaat*
[gv data=”rbBX6aEzEz8″][/gv]

5 reacties

  1. Ik hoop dat ik David Duchovny weer in de rol van serieuze FBI-agent kan zien. Zie nu alleen een semi-dronken, aan seks verslaafde, Porsche 911-rijdende schrijver voor me.

    God, wat mis ik Californication.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *