Toont deze vage foto het dunne frame van de iPhone 6?

Vage foto waarvan beweerd wordt het frame van de iPhone 6 te zijn
Een gerucht is vaak gemakkelijk de wereld in geholpen. Zo wordt bij deze vage foto beweerd dat we hier kijken naar het frame van de iPhone 6. We kunnen het helaas niet bevestigen, maar ook niet ontkrachten.

De foto verscheen op de Chinese website Weibo en sluit op zich aan bij de verwachtingen die we van de nieuwe iPhone 6 hebben. De opvolger van de 5s krijgt een groter scherm en wordt net als de iPad Air weer een stukje dunner. Althans, volgens de geruchten, want Apple laat zoals we gewend zijn niets los over nieuwe producten.

Voor zover we nu “weten” wordt de iPhone 6 in mei gepresenteerd, maar voor die tijd zal er nog behoorlijk wat nutteloos gespeculeerd worden en daar doen wij zoals de rest van de wereld af en toe gezellig aan mee. (via: 9to5mac)

Nog geen reacties

    • @leonard: Ik dacht altijd dat het scherm van een iPhone het perfecte formaat had? Grotere schermen kun je toch niet met een vinger bedienen? En nu komt Apple waarschijnlijk met een groter scherm, is het opeens wél goeie porum… Die fanboy logica…

  1. dit ziet er uit als een 6 inch toestel en de uitsparingen voor de knoppen kloppen niet met wat we tot nu toe kennen van iphones, ik heb mijn twijfels. De iphone 6 zal wel groter worden, maar geen 6 inch. Misschien een iPhad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *