Wil jij dit lichtgevende logo op je nieuwe iPhone 7?

Conceptvideo iPhone 7
De nieuwe Macbook maakte een hoop los, maar toch was er één ding dat miste: het lichtgevende Apple-logo aan de achterkant. Onze oosterburen weten daar gelukkig wel raad mee.

De Duitse website Computer-Bild heeft namelijk een conceptvideo van de iPhone 7 gelanceerd. Als het aan hun ligt beschikt de iPhone 7 in ieder geval over een lichtgevend logo op de achterkant. Het klinkt ondenkbaar, want Apple voorzag de iPhone nog nooit van een dergelijk logo, maar fraai oogt het zeker.

Verder beschikt het concept-model over een dubbele camera en natuurlijk blijft de vingerafdrukscanner op de homeknop bestaan. In tegenstelling tot het scherm van de huidige iPhone 6, loopt het scherm bij dit model helemaal tot aan de rand van het toestel. Deze verandering is wat ons betreft meer dan welkom bij de volgende iPhone. Het volledige concept inclusief meer details kun je hier bekijken.

[gv data=”kaQxDJF3poQ”][/gv]

Nog geen reacties

  1. Gadver nee, wat goedkoop.

    Toen Apple er jaren geleden mee begon was het een leuk geinigheidje om met de Scherm verlichting de Apple te laten branden maar nu ze op de laatste retina modellen het met een ledje doen is het schone er gelijk vanaf gegaan.

    Apple schaft het niet voor niets af op de nieuwe MacBook, dit gaat nooit naar een iPhone of iPad komen. Mark my words.

  2. Weet iemand waarom er overal het lidwoord “de” wordt toegepast bij: “de notebook”, “de Macbook”, “book” is dan wel een Engels woord, dat m.i. altijd nog “boek” betekent.
    We schrijven toch ook nergens “de geschiedenisboek” of “de wiskundeboek”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *