Netflix-serie Ozark keert terug

Ozark
Een gloednieuw seizoen!

Na het succes van het eerste seizoen kon je er donder op zeggen dat er een tweede ging volgen. En inderdaad, Ozark keert terug en Netflix heeft vandaag bekendgemaakt wanneer we Ozark 2 op de streamingdienst mogen verwachten.

De Netflix-serie is vanaf 31 augustus exclusief te zien. De hoofdrolspelers Jason Bateman, Laura Linney en Julia Garner keren weer terug. Nieuw is de komst van actrice Janet McTeer. Netflix dropt meteen alle afleveringen van het tweede seizoen online, dus je hoeft niet elke week te wachten. Binge-modus geactiveerd!

Een eerste trailer van Ozark 2 kun je hieronder bekijken, inclusief een korte omschrijving wat we het gloednieuwe seizoen mogen verwachten.

In het langverwachte tweede seizoen blijft Ozark, Marty Bryde en zijn familie volgen terwijl ze een weg banen tussen de duistere kanten van het leven in een gevaarlijk drugskartel. Nu Del er niet meer is stuurt het misdaadsyndicaat hun meedogenloze advocaat Helen Pierce naar de stad om dingen door elkaar te schudden, juist wanneer de rust in het leven van de Byrdes lijkt terug te komen. Marty en Wendy worstelen met de zoektocht naar de juiste balans tussen hun familie en de snel escalerende gevaren veroorzaakt door hun relaties met de power-hungry Snells, het kartel en hun nieuwe sheriff, Ruth Langmore. De inzet is nog hoger en de Byrdes realiseren zich snel dat ze all in moeten gaan voordat ze eruit kunnen komen.

[gv data=”n1K_TOuSayI”][/gv]

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *