Eerste iPhone-controller met iOS7-ondersteuning gelanceerd

Eerste iPhone-controller met iOS7-ondersteuning gelanceerd
Controllerbouwer MOGA heeft zijn gamespeeltje voor de nieuwste iDevices onthuld. Een uitschuifbare controller waar je zowel iPhones als iPods van de nieuwste generaties in kan schuiven.

Voor Apple’s mobiele besturingssysteem zijn in de loop der jaren een groot aantal indrukwekkende games uitgebracht. Spellen die soms zó verslavend of fijn zijn, dat de spelbesturing via een touchscreen simpelweg niet goed genoeg is. Dan kan een controller uitkomst bieden, en met de Ace Power van MOGA bedient Apple deze fanatieke gamers.

De MOGA Ace Power wordt aangesloten via een lightning-adapter en is daarom alleen geschikt voor de iPhone 5, 5c, 5s en de vijfde generatie iPod. Het apparaat beschikt over een interne accu met een capaciteit van 1.800mAh waardoor je je iDevice meteen kunt opladen. In de hoeken vinden we twee gamesticks, vier gekleurde actieknoppen, triggers aan de achterzijde en een D-pad.

Net geen 100 dollar

De fabrikant heeft nog niet bekend gemaakt welke games maximaal ondersteund worden door de Moga Ace power. De Moga Ace Power wordt vanaf morgen officieel aangeboden in de Apple Store, voor een prijs van 99 dollar. Het zal nu waarschijnlijk ook niet meer duren voordat Logitech haar Made for iPhone-controller op de markt brengt.

[lg_folder folder=”MOGA/Ace_Power/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *