Pokémon merchandise | Live your life the Pokémon way

Official Pokemon merchandise kopen? Met Pokemon Go Team Instinct merchandise, of Pokemon merch voor een ander team, ben jij de bom op conventies.

De Pokémon wereld is rijk aan talloze aaibare, bizarre maar vooral unieke Pokémon.

Geen wonder dat de bedenkers van game gadgets zich graag laten inspireren door de talloze Pokémon in hun bijzondere vormen.

pokémon merchandise
De Pikachu nachtlamp (€30) is leuke Pokémon merchandise voor op de babykamer. Bron bol.com

Op deze pagina maken we een ontdekkingsreis langs allerlei unieke Pokémon gadgets waar je misschien nog niet aan gedacht hebt.

[table “317” not found /]

Got to to catch them all!

Maak je Pokémon merch collectie compleet bij Bol.com!

Official Pokémon merchandise: welke Pokemon merch is er?

Pokemon merch is populair bij jong, en ook bij oud, want de serie bestaat al sinds de jaren tachtig. En de populariteit blijft al tientallen jaren hoog. Dus zowel volwassenen als kinderen willen graag deze spullen.

Daarom bestaat er official Pokemon merchandise voor alle leeftijden, zowel voor kinderen als voor volwassenen.

Dan kan je denken aan kleine dingen, zoals Pokémon sleutelhangers en posters, tot grote dingen zoals een Snorlax beanie bag stoel van enkele meters lang.

Er is zoveel Pokemon merch gear, dat zelfs een toegewijde speler het spoor bijster raakt.

Daarom deze rondleiding langs allerlei nuttige, opvallende, absurde, mooie en vooral bijzondere Pokémon merchandise.

een groot bed als pokemon merch
Slapen op een levensgrote Snorlax? Het kan met deze Pokemon merch van Kongkong Toy Store (China).

Pokemon Center merchandise, in het walhalla voor Pokémon liefhebbers

Japan is het land waar de Pokemon zijn bedacht, en de grootste Pokemonspeciaalzaak ter wereld, die gerund wordt door de Pokemon Corporation, is in Tokio te vinden.

Deze winkel, de ultieme bron voor Pokemon centre merchandise, is ook sfeervol ingericht met levensgrote Pokemon, ook Pokéstops en natuurlijk duizenden Pokemon gadgets, vooral pluizige Pokémon modellen.

Echt een bedevaartsoord voor de liefhebbers van deze fantasiewezens dus.

pokemon merch in de pokemon shop in japan
Pokemon Centre Merchandise Tokio

Kortom ben je de volgende keer in Tokio, en een grote Pokemon fan, dan moet je deze populaire attractie niet missen. Gelukkig kan je ook dichter bij huis aan echte official Pokémon Center merchandise komen. Gewoon, bij bol.com. En daar spreken ze ook gewoon Nederlands.

Pokemon Go Team Instinct merchandise (en Team Valor, Team Mystic)

Met Covid-19 weer op de terugtocht komen Pokémon Go Plus fans weer samen. En uiteraard draag je dan echte Pokemon Go Team Instinct merchandise. Of van Team Valor of Team Mystic, natuurlijk!

Wat voor merchandise? Een pet is bijvoorbeeld een mooie keus. Zo ziet iedereen meteen bij wat voor team jij hoort, en zo kom je makkelijker in contact met andere trainers van je Team.

De andere teams maken geen kans, als jullie elkaar kunnen opzoeken, kunnen samenwerken en Gyms kunnen overnemen met jullie sterkste Pokémon.

pokemon go team instinct merchandise
Pokemon Go Team Instinct merchandise: een pet. Bron: Bol.com

Maar je kan ook op een meer subtiele manier laten merken waar jij staat. Als jij meer van de rationele benadering bent, van Team Mystic, dan identificeer je je op een subtiele manier die bij Team Mystic past. Dus, bijvoorbeeld, met een badge.

Daarmee kan je elk kledingstuk omtoveren in een Pokemon Go tag. En het mooie is: alleen andere Pokémon Go spelers herkennen deze subtiele tag.

official pokemon merchandise

Op een Pokemon Go conventie raak je natuurlijk ook snel door je telefoon batterij heen, als je Pokemon wilt vangen.

Natuurlijk kan je een saaie sleur oplader kopen, maar waarom niet een powerbank in de vorm van een Pokéball? We got you covered.

Met deze leuke gadget raak je nooit meer in stress omdat je telefoon batterij leeg begint te raken. Dus Pokémon merch waar je echt wat aan hebt.

pokemon go team instinct merchandise
bol.com
pokemon go team instinct merchandise

Hoe zoek je de beste Pokemon merch voor een fan?

Het kopen van cadeautjes is wat lastig. Je weet immers niet precies wat een ander leuk vindt want de ander is iemand anders dan jij. Maar vaak kun je aan de hand van wat je van iemand weet, wel redelijk goed een keuze maken voor een cadeautje was bij die persoon in de smaak zal vallen.

Stel, je vriend is een nogal extroverte type die altijd het middelpunt is van een feest. Dan kan je het beste een Pokémon gadget kiezen met felle kleuren en een beetje opvallend.

En stel je koopt het cadeautje voor een kind dat bang is in het donker. Dan is het slim, om daar op in te spelen. Dan kan je het beste een nachtlampje kopen van zijn of haar favoriete Pokemon.

Altijd een safe keus is een Pokémon koptelefoon. De ideale accessoire in de gaming room voor de echte Pokémon fan.

official pokemon merchandise
Pokémon koptelefoon. Bron: bol.com

Probeer je ook voor te stellen, hoe jij je zou voelen, als jij zelf dat cadeautje krijgt en je zou het leven leiden dat je vriend of vriendin leidt. Past het cadeautje in dat leven?

Een goede tip, vraag subtiel aan de vriend of vriendin wat hij of zij van een bepaalde gadget vindt. Als je twijfelt, kies dan altijd voor een meer onopvallende gadget. Want niemand wordt blij van dingen die je eigenlijk niet nodig hebt. Alleen de winkelier en de fabrikant waarschijnlijk. Dus daarom kan je beter iets kopen waar iemand gegarandeerd blij mee is.

Pokemon sleutelhangers

Van heel veel Pokemon zijn sleutelhangers in omloop, natuurlijk van bekende Pokemon als Pikachu en Eevee, maar ook van bijvoorbeeld Bulbasaur.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een sleutelhanger met een lichtgevende kristallen Pokéball,waarin Pikachu zit? Het Nederlandse bedrijf dat ze maakt kan ook jouw eigen Pokemon toevoegen. Unieke Pokemon merchandise, dit.

pokemon center merchandise
Pokémon Crystal Bal sleutelhanger. Verkrijgbaar op bol.com

Kleding met Pokémon thema

Natuurlijk is er ook veel kleding met een duidelijk Pokemon thema. Dit is vooral kinderkleding, maar er zijn ook Pokemon kledingstukken ontworpen die voor volwassenen heel geschikt zijn.

Bijvoorbeeld dit Pokemon varsity jacket. Op zich is dit geen kledingstuk waar je collega’s snel negatieve commentaren op zullen hebben.

Maar neem voor alle zekerheid een Pokeball mee. Niemand spot met een professionele Pokemon trainer. Got to catch them all.

pokemon go team instinct merchandise

Dit jacket is het ene uiterste van het spectrum, er zijn ook, laten we zeggen, wat uitgesprokener Pokémon merchandise items je beter alleen onder vrienden, of tijdens een party kan dragen.

Pokémon boeken

Vind je het lastig om de verschillende Pokemon met bijzondere krachten uit elkaar te houden? Of wil je je meer in de Pokemon wereld verdiepen? Dan is het misschien een goed idee om Pokemon boeken te kopen.

Of wil je voordat je aan een Pokemongevecht begint precies op kunnen zoeken wat de sterktes en zwakheden zijn van jouw Pokemon, of die van de tegenstander?

Natuurlijk kan je de Pokedex raadplegen via internet, maar in een boek bladeren is net even wat prettiger.

In het Pokemon super de luxe Essential handboek zie je alle meer dan 800 Pokemon beschreven. De echte Pokemon fan is hier erg blij mee. Als je je kind aan het lezen wilt krijgen, is dit de manier!

pokemon merch voor kinderen

Official Pokemon merchandise zonder uitbuiting?

Voordelig en goed, dat betekent natuurlijk: Bol.com!

Pokémon speelgoed

Pokemon was oorspronkelijk een rage onder kinderen, dus is het niet verwonderlijk dat heel veel gadgets een speelgoedkarakter hebben. Het is dan ook logisch dat deze categorie van gadgets vooral bij kinderen populair is.

Er is werkelijk een verbijsterende hoeveelheid Pokemonspeelgoed: Pokéballs met een Pokemon erin, tot robotjes in Pokemonstijl.

verschillend pokeballs

Deze Pokéballen, bijvoorbeeld, bevatten ook een willekeurige Pokemon. Als je ze op de grond gooit, springen ze open en komt de Pokémon tevoorschijn. De verkoper hiervan garandeert dat tenminste een van de Pokemon figuurtjes een Pikachu is.

Pokémon merchandise voor op de slaapkamer

Is je kind een grote Pokémon fan?

Wat is er beter geschikt om de Pokémon wereld dag en nacht te ondergaan dan Pokémon beddengoed?

Je kind is helemaal voorbereid op de volgende Pokémon missie met behulp van een Pokémon bedovertrek. Gotta catch them all!

Het goede nieuws is dat er ook speciale Pokémon pyjama’s bestaan. Zeker compleet met een Pokémon nachtlampje, is je jonge Pokémon trainer al snel onder zeil.

Bol.com heeft een indrukwekkende collectie. Grote kans dat de favoriete Pokémon van je kind daar bij zit!

official pokemon merchandise in de vorm van een dekbed
Jonge Pokémon fans worden helemaal blij van dit dekbedovertrek.
official pokemon merchandise

Vaak gestelde vragen Pokemon merchandise

Wat is speciaal aan official Pokemon merchandise?

Official Pokemon merchandise is afkomstig van de Pokémon Corporation in Japan, of een licentiehouder. Deze heeft een veel hogere verzamelwaarde dan goedkope rip-offs.

Welke soorten Pokemon merch zijn er?

Heel veel, je kan het zo gek niet bedenken. Van twee meter grote knuffels, tot sleutelhangers en alles er tussenin.

Waar moet ik op letten als ik Pokémon merchandise koop?

Koop je de merchandise voor jezelf, dan moet je natuurlijk wel opletten of jij er een blij gevoel van krijgt en of het past in je interieur. En natuurlijk, of je er wat mee kunt. Koop je iets voor een vriend, probeer je dan in te leven in die vriend zoals je hem of haar kent.

Conclusie: goed gevoel is het allerbelangrijkste bij het kiezen van Pokemon merchandise

Er is een enorme variatie in Pokémon merchandise. Van massaproductie tot unieke handgemaakte dingen, van simpel tot tjokvol ingewikkelde elektronica. Van heel erg opvallend tot heel erg subtiel. Van een klein sleutelhangertje tot een enorm Snorlax bed van 2 meter groot.

Het allerbelangrijkste is natuurlijk of jij er gelukkig van wordt en of je over een paar jaar de Pokémon merchandise nog steeds leuk vindt. Wat natuurlijk kan je iets weggeven of op je zolder wegstoppen en laten verstoppen, maar het is toch leuker om iets te kopen waar je je hele leven wat aan hebt? Of waar je je kleinkinderen een plezier mee kan doen?

Ben je er uit welke merchandise het wordt?

Verwen jezelf. Koop de Pokémon merchandise van je favoriete game bij Bol.com!

Home » Pokémon Go | Tips: alles over de grootste AR game ooit » Pokémon merchandise | Live your life the Pokémon way

Meer lezen over gaming merchandise?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *