13 hilarische reacties op de nieuwe iPhones [2018]

Auteur: , 5 Reacties
iPhone

Nieuwe iPhones staan altijd garant voor grappige memes.

Met de lancering van de nieuwe iPhones worden platformen zoals Reddit en 9GAG overspoeld met hilarische posts. Natuurlijk is er een patroon zichtbaar. Ieder jaar zijn het vooral de prijzen die ervan langs krijgen. Apple maakt het de grappenmakers ook wel erg makkelijk, want ieder jaar is er een duurdere iPhone op de markt.

De grappigste posts van dit jaar gaan naast de prijs over ‘innovatie’, vergelijkingen, Tim Cook en de naam van de nieuwe iPhones. Je checkt een verzameling aan grappen hieronder.

iPhone
iPhone
iPhone
iPhone
iPhone
iPhone
iPhone
iPhone
iPhone

Ons lijstje van vorig jaar bekijk je hier.5 reacties

En het is een waarheid als een koe.
Zagen we overigens met alle Apple producten de afgelopen jaren.
…and zero f*cks given by the fanboys. Die nemen gewoon een nieuw abbo voor een jaar, voor 65-80 euro per maand, met bijbetaling…

Uit nieuwsgierigheid ff gekeken, een nieuwe (dus niet gerefurbishte) simlock-vrije iPhone 7 (uit 2016) met een whopping 32 Gb opslag (duh) kost zelfs nu nog steeds een goeie € 500,- Gaat dus echt he-le-maal nergens meer over…
@rrrobert: neuh, gewoon los kopen. De prijs van de iPhone 8 Plus was al gedropt naar 770 euro. Kreeg nog iets van 350 euro inruil voor mijn Samsung S8. Vond ik toch een redelijke deal.

Het gaat mij er niet om dat Apple duur is. Het gaat mij erom dat ik met andere apparaten gewoon niet overweg kan. Een dure vorm van zelfrealisatie, maar dat is nou eenmaal zo.

Dat ik dan voor de 8 kies is een deel futurebuilding. Als je nu een 7 koopt raakt die na 2 jaar gedateerd.
@rrrobert: ik krijg een iPhone van het werk. Maar anders zou ik of een 6s kopen of gewoon een android voor 250 euro max. En gaat niet eens om of je wel of niet 1000 euro kunt uitgeven. Het gaat er om of je het voor een telefoon over hebt. Ik koop ook geen kauwgomtje voor 10 euro. ;-)
@rrrobert: k heb anders nooit meer dan €30/maand betaald voor mijn telefoons (geen Apple). Ook zeker niet van plan.
Betaalde € 21/maand voor S6 Edge: 4 GB en onbeperkt bellen.
Mijn P10 is € 28 voor 10 GB en onbeperkt bellen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).