Deze draadloze koptelefoon vouw je om je oren heen

Auteur: , Geen reacties
human koptelefoon

Tja, wat moeten we hier nou van vinden?

De startup Human streeft ernaar om het design van technologie meer natuurlijk te laten lijken. Dat is de ontwerpers aardig gelukt met Sound, de eerste koptelefoon van de startup. De koptelefoon is ontworpen in de vorm van een oor. Je vouwt Sound dan ook om je oor heen, net alsof je oorwarmers aan hebt. Sound is te bedienen via Touch op de koptelefoon zelf of via een bijbehorende app.

Sound heeft een batterijduur van 12 uur – ieder geval langer dan de 5 uur van de AirPods – en heeft drie verschillende modes. Social, hiermee kan verschillende Sound’s aan elkaar koppelen en tegelijkertijd hetzelfde luisteren. Waarom we dat willen, geen idee. Amplify mode versterkt het geluid en dept de geluiden om je heen. Met de Fade mode kan het geluid van je omgeving versterkt worden zodat je veilig door het verkeer kan met Sound.

Mensen lijken enthousiast over de koptelefoon van Human. Gisteren is de Indiegogo-campagne online gegaan en het streefbedrag van 150.000 dollar is inmiddels ruimschoots behaald. De teller staat op het moment van schrijven al op 207.000 dollar. Of ze het geld ook daadwerkelijk zo hard nodig hebben is de vraag, de startup wist al 5 miljoen dollar aan startkapitaal op te halen. Maar goed, de productie kan dus alvast beginnen.

De Human Sound krijgt een prijskaartje van 400 dollar. Pre-orders via de Indiegogo-campagne kosten ‘slechts’ 200 dollar. Wat vinden jullie van de Human Sound koptelefoon?Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).