‘2019 iPhones krijgen dual Bluetooth audio’

Auteur: , 2 Reacties
Apple AirPods

En dat heeft zo zijn voordelen.

Bluetooth is vandaag de dag niet meer weg te denken uit de maatschappij. Zeker gezien het feit dat steeds meer smartphonefabrikanten afstappen van de vertrouwde 3.5mm-ingang. Tenzij je een dongel gebruikt moet je wel een Bluetooth-apparaat verbinden met het toestel om onder meer muziek te kunnen luisteren.

Het is dan ook fijn als er ontwikkelingen op dit gebied plaatsvinden. Volgens de Japanse blog Mac Otakara is dit het geval met betrekking tot de nieuwe iPhones. De blogt stelt dat de nieuwe iPhones de mogelijkheid krijgen om dual Bluetooth audio in te stellen. Dit betekent dat er meerdere Bluetooth apparaten tegelijkertijd verbonden kunnen worden met de iPhone.

Denk aan verschillende Bluetooth speakers die zo toch tegelijkertijd gebruikt kunnen worden. Een fijne oplossing. De blog beroept zich op leveranciers die deze informatie verstrekt zouden hebben. Apple zal zeker niet de eerste zijn met deze technologie. Samsung heeft het bijvoorbeeld al door middel van Bluetooth 5.0.

Mocht Apple de technologie gaan gebruiken dan bestaat de kans dat ook oudere iPhones de feature krijgen door middel van een software update.2 reacties

welkom in het verleden apple…
Zal wel weer een spectakel worden tijdens de keynote … Benieuwd hoe mega speciaal ze dit zullen gaan verkondigen en hoe bijzonder het wel niet is.
Inmiddels al bijna 2 jaren een feature op mijn Android, niks bijzonders en heel gewoon.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).