21 maart: pers-event Apple, 4 inch iPhone, iPad pro mini

Auteur: , 4 Reacties
TIm Cook persevent

Als je de berichtgeving een beetje gevolgd hebt, heb je wel een vermoeden wat je die dag kunt verwachten.

…En die datum komt ook niet geheel uit de lucht vallen, maar goed. Nieuws! Officieel!

Apple is begonnen met het versturen van uitnodigingen aan de pers voor een evenement op 21 maart. Wij zullen er niet bij zijn, want het evenement is in Cupertino en tickets zaten niet in de mail. De slogan van het evenement is Let Us Loop You In. Geen idee op welke innovatie dit slaat, maar laat je fantasie gerust de vrije loop. Hoewel het evenement press-only is, zal er wel een livestream beschikbaar zijn (de pers komt voor de gift basket). Het zal beginnen om 19:00 onze tijd. Hoe de stream kan worden bekeken is nog niet bekend. Mogelijk wordt daarvoor een aparte app uitgebracht. *Update: dit is de link.

Wat kunnen we verwachten?

Een nieuwe 4-inch iPhone, vermoedelijk iPhone SE genaamd, is inmiddels bijna een zekerheidje. Alle roddels over het ding check je hier en, dankzij wisselende berichten over de naam, ook hier.

Verder een nieuwe iPad, een kleinere versie van de Pro die op het formaat (waarschijnlijk 9,7 inch) na vermoedelijk vrijwel hetzelfde zal zijn (nog niet zo lang geleden gingen we uit van een iPad Air 3). Dan mogelijk nog wat nieuwe polsbandjes voor je Apple Watch – zou dat iets met het thema te maken hebben? iOS 9.3 en de bekendmaking van diens functies ligt ook voor de hand, en dan zou het ook nog kunnen dat er één of meerdere nieuwe Mac-modellen worden gepresenteerd.

Uiteraard houden we je in the loop.4 reacties

Benieuwd of die Pro mini ook in de reguliere 10inch Ipad klasse ligt.
Vrees het ergste en dat is toch echt jammer want het blijven de fijnste tablets.
echt veel “nieuws” is er dus niet…en een tablet…die hype is toch voorbij?
@Jantje_555: Ja, de rek is er een beetje uit … Markt is verzadigd en de dikkere smartphones doen het goed en neigen steeds meer richting de tablet.

De meeste mensen zitten overigen niet op het werken met een stylus te wachten, dus dat voordeel kan je eigenlijk weg strepen. Willen ze dat wel dan kopen ze een echte 2:1 machine ala MS Surface waarbij je wel normaal bestanden kan copieren, verplaatsen, verwijderen, USB devices kan aansluiten, etc etc etc.

Geloof wel dat hij sneller zal zijn, betere speakers maar dan heb je het wel gehad. Het 3D touch hoor je niks van en voegt op dit moment nauwelijks wat toe.
Denk dat het niet echt een upgrade is voor de mensen die reeds een Ipad Air 2 hebben.

Maar goed, de echte specs weten we nog niet.
Is het adres van hun hoofdkantoor niet Infinity Loop oid?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).