3 game toppers van vroeger die je nog steeds kunt spelen

Auteur: , 6 Reacties
3 game toppers van vroeger die je nog steeds kunt spelen

Even geen zin in al die nieuwe games? Duik dan terug in de tijd.

Met de technologische krachtpatsers van vandaag de dag zijn games tot indrukwekkende dingen in staat als je deze vergelijkt met 15 of 20 jaar geleden. Dit hoeft niet automatisch te betekenen dat spellen ook leuker zijn. Of we worden gewoon ouder, dat zal er ongetwijfeld ook mee te maken hebben. In dit artikel blikken we terug op drie game toppers die je ongetwijfeld vroeger gespeeld hebt. Het goede nieuws is dat je deze drie games vandaag de dag nog steeds kunt spelen met duizenden en duizenden anderen over de hele wereld.

Old School RuneScape
RuneScape, de één heeft er een fantastische jeugd aan gehad, de ander was van mening dat het maar een online spelletje voor nerds was. Feit is dat het in 2013 uitgebrachte Old School RuneScape een hit is geworden. De liefde voor het oude spel uit het 2007-tijdperk is nog fel aanwezig in de harten van de gamers. Het oude deel, verpakt als nieuwe game in Old School RuneScape, kent dagelijks meer dan 60.000 spelers. Een echte blast from the past! Het spel is tevens op Android en iOS te spelen.
OSRS

2. Age of Empires 2 HD
Via Steam kun je de glorietijden van Age of Empires 2 herbeleven. Het spel is in een HD-uitgave te downloaden. Het mooie is dat je naast een singleplayer (inclusief nieuwe DLC) ook aan de slag kunt gaan met een multiplayer. Dit laatste moet je niet romantiseren in je hoofd. De online competitie is hard en als noob kom je van een koude kermis thuis. Samen met je vrienden online spelen blijft voor de wat minder hardcore gamer een stuk beter te behappen en het is nog reuze gezellig ook.
3 game toppers van vroeger die je nog steeds kunt spelen

3. World of Warcraft Classic
Ook het klassieke World of Warcraft is terug van weggeweest. 15 jaar na de lancering van het origineel heeft Blizzard de game opnieuw uitgebracht. De game is sinds afgelopen week te spelen en de servers van Blizzard draaien overuren door het enthousiaste verkeer. WoW is weer een hit, lang leve de klassiekers!
3 game toppers van vroeger die je nog steeds kunt spelen

Heb je aanvullingen van (online) game toppers die nu nog actueel zijn? Laat het weten in de comments.6 reacties

Waarom staat Starcraft er niet bij? nog steeds te spelen en is erg leuk
@sonnybonds: vandaar de laatste zin, aanvullingen in de comments!
@sonnybonds: Onder RTS games vind ik Age of Empires toch leuker dan Starcraft :)
@lolindir: nooit gespeeld maar ga het een keer proberen!
Let er wel op dat als je Old School RuneScape gaat spelen en je nog een bestaande (RS3) account hebt, die voortgang niet meegenomen wordt naar Old School. In mijn geval ben ik ruim 500 uur speeltijd kwijt. Vandaar dat ik geen Old School speel.
@toyotafortuner: dat is nou juist het leuke van old school, anders stikt het van de combat 126-figuren. M’n RS3 account met 10 99’s kon inderdaad niet mee. Maar ondertussen op OS RS een account begonnen (2017) met nu 7x 99, combat 121 en quest cape :) heel veel dingen gaan makkelijker dan vroeger, dus het valt allemaal wel mee. Efficient spelen ipv zoals vroeger, uren grinden.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).