313 iPhone X-toestellen gejat uit bestelbusje

Auteur: , 2 Reacties
iPhone X

Als je vandaag met smart wacht op de pakketbezorger, dan is het niet te hopen dat jouw iPhone X in dit busje lag...

UPS wilde donderdag 313 iPhone X-exemplaren afleveren bij de Apple Store in San Francisco. Daar braken drie mannen in een witte Dodge de bus open toen de bezorger even weg was. Een schoonmaker zag dat de mannen allerlei dozen naar de Dodge brachten en maakte snel een foto, maar de politie was te laat om nog wat te redden.

Omgerekend zouden de toestellen zo’n 370.000 dollar waard zijn, dus dat is een behoorlijke buit. Er zijn vermoedens dat de bezorger in het complot zit en stiekem ’n klein beetje heeft meegeholpen om de diefstal mogelijk te maken, maar dat zal het politie-onderzoek dan ongetwijfeld uitwijzen.

Het is vooral balen als je dacht vandaag je iPhone X thuisbezorgd te krijgen of als je een reservering had geplaatst bij de Apple Store. Dan kan het best eens zo zijn dat je nog een paar weken langer moet wachten op het gewilde toestel.2 reacties

Ik zit wel op de pakketbezorger te wachten, maar ik woon niet in de SF Bay area. Dus komt vast goed. Plus, ik verwacht boeken, geen overpricede electronica ;-)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).