4K-video van nieuwe iPhones

Auteur: , 8 Reacties
iPhone7

De nieuwe toestellen van Apple waren nog niet eerder zo scherp in beeld.

Daarbij moet worden aangemerkt dat het om prototypes gaat – we kunnen dus wel precies zien hoe de toestellen eruit komen te zien, hoewel het uiteindelijke toestel eventueel nog kan afwijken. Het aantal verrassingen is daarbij trouwens nul: de units zien eruit zoals de geruchtenstroom en eerdere opgedoken dummies en prototypes. Tegelijkertijd zijn dit de scherpste beelden tot nu toe van de iPhone 7 en iPhone 7 Pro. We zien een wat gladdere camera-bobbel, dubbele camera bij het Pro-model, en zowel antennestrepen als koptelefoonaansluiting zijn verdwenen.

Check de video:



8 reacties

Begrijp nog steeds de camera bobbel niet. Maak die telefoon nu gewoon wat dikker.. kan er een andere accu in.
@ardonjr: Overigens is het verwijderen van de 3,5mm jack voor mij een directe reden om de telefoon links te laten liggen. Heb dat 1x eerder gehad, een HTC Snap, die had ook geen 3,5 mm jack maar je kreeg daar een usb verloop kabeltje bij. Dat ding was je in no-time kwijt.. en was gewoon super onpraktisch.
@ardonjr: Android is sowieso ruk.
Als je alleen maar van dat soort telefoons hebt gehad, mag en kun je ook eigenlijk niet meepraten over een echte Iphone.
@martinus: Sorry maar wat een reactie is dit? Ik zeg niets specifiek over Apple.. alleen dat ik over het algemeen de camera bobbel niet snap (evenzo op de Samsung Galaxy S7 Edge vanwaar ik dit bericht tiep).
Als ze de telefoons gewoon wat dikker maken.. heb je een mooi strakke achterkant en kan er een dikkere accu in. Maar goed.. jij denkt meteen dat ik je heilige merk aan val ofzo? Vreemde reactie hoor.
@ardonjr: hey hey niet zo onbegripvol en onvriendelijk.
@martinus: jij bent wel beginnen mekkeren tegen hem, zijn antwoord op u is best te begrijpen!
het is weer applerata ipv apparata hoor…
@Jantje_555: Want? Mogen ze niet berichten op Apple? Of vond je het gewoon wel een goede grap.. dat valt wel mee namelijk..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).