5 dingen die je moet weten over de Apple-kraker See

Auteur: , Geen reacties
5 dingen die je moet weten over de Apple-kraker See

De dienst gaat met dit soort series zeker de moeite zijn.

Apple is niet achterlijk en weet echt wel in wat voor zware concurrentiestrijd ze gaan komen met hun eigen streamingdienst. Met giganten als Netflix, Disney en Amazon gaan ze het nog zwaar krijgen. Het techbedrijf is slim door de dienst een jaar gratis mee te geven aan klanten die een nieuw Apple-product kopen. Dan moet je ook wel toffe content in huis hebben en dat zit vermoedelijk wel snor.

In eerste instantie leken de Apple exclusieve series niet zo heet te zijn. Tijdens de keynote van deze week nam Apple dat gevoel weg met de nieuwe serie See. Een vette serie met niemand minder in de hoofdrol dan Jason Momoa. Wat weten we over deze serie?

1. Dit jaar al te zien
See is een lanceringstitel op Apple TV+. Dat betekent dat de serie meteen bekeken kan worden zodra Apple live gaat met TV+ in november 2019. See is onderdeel van een reeks series die Apple vanaf dag één gaat aanbieden op zijn platform.

2. De cast
Naast Jason Momoa als Baba Voss, zijn er natuurlijk nog tal van andere castleden. Het gaat hier onder andere om Alfre Woodard als Paris, Yadira Guevara-Prip als Bow Lion, Nesta Cooper als Haniwa, Sylvia Hoeks als Queen Kane, Archie Madekwe als Kofun, Christian Camargo als Tamacti Jun en Hera Hilmar als Maghra.

3. Nederlands bloed
Net als Game of Thrones zal er ook een Nederlandse actrice te zien zijn in See. Haar naam, Sylvia Hoeks, kwam al net even voorbij. Hoe belangrijk haar rol exact gaat zijn is nog even afwachten, maar gezien de titel koningin klinkt dat veelbelovend.

4. Het verhaal
Het verhaal van See speelt zich af in de nabije toekomst. De wereld is in een greep van een virus. De naam van de serie slaat op het feit de overlevenden van dit virus blind zijn geworden. Er is hoop als er een tweeling wordt geboren die wél kunnen zien.

5. De makers
De serie is geschreven door Steven Knight en geproduceerd door Francis Lawrence. Uitvoerende producers zijn Knight, Lawrence, Peter Chernin, Jenno Topping en Kristen Campo.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).