5by stuurt je 24/7 video’s die passen bij je gemoedstoestand

5by: video's die passen bij je gemoedstoestand
Of je nu strontchagrijnig bent of hartstikke vrolijk: 5by zorgt ervoor dat je video’s kunt kijken die perfect bij je gemoedstoestand passen.

5by presenteert zichzelf als jouw videoconciërge en doet eigenlijk niets anders dan jou de video’s sturen die je wilt zien, zonder dat je er zelf naar hoeft te zoeken. Het is nu bijvoorbeeld vrijdagavond, voor 5by reden om je voor te stellen om je te vermaken, op te vrolijken of van de bank te blazen. Aan jou de keuze.

Vervolgens kies je of je of je dieren, vette actie of grappige video’s wilt zien en de website of app zorgen ervoor dat je je geen minuut meer verveelt. 5by blijft je namelijk voorzien van vers beeldmateriaal, totdat je zelf aangeeft dat je er nu echt genoeg van hebt. Zie je iets tofs, dan kun je de vertoonde video ook nog eens opslaan als favoriet.

Je hoeft er overigens niet bang voor te zijn dat je na het installeren van de 5by-app voor iOS of Android helemaal geen sociaal leven meer zult hebben, want je kunt binnen de app ook gemakkelijk chatten met je vrienden én onderling de leukste video’s uitwisselen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *