Alles bedienen met een vingerbeweging met deze ring

Ring Shortcut Everything
Nog wel wat aan de dikke kant, maar dit is een reuzehandige ring met behoorlijk veel potentie. Het stelt je in staat om van alles te bedienen met een simpele vingerbeweging.

De ring kan via bluetooth verbinding maken met je smartphone of smartwatch. Op basis van vingergebaren is het dan mogelijk om talloze taken uit te voeren. Het is zelfs mogelijk om een berichtje te “tikken” door met je vinger in de lucht te schrijven.

Via een speciale hub kunnen opdrachten vanuit de ring over WiFi of infrarood worden doorgestuurd naar bijvoorbeeld een televisie of ander apparaat. Maar denk ook aan het bedienen van de verlichting thuis door middel van een een simpel gebaar. Kleine ledjes en een trilfunctie zorgen voor een stukje feedback richting de drager.

De ring is nog in ontwikkeling, maar de makers zijn al een heel eind op dreef. Men had gehoopt om via Kickstarter 250.000 dollar op te halen, maar dit bedrag staat met nog een maand te gaan al op meer dan 450.000 dollar. Mensen geloven er dus wel in. Check onderstaande video voor een korte en heldere uitleg.

[gv data=”eWQp91GRqvw”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *