Apex Legends krijgt een exclusief sniper-event

Auteur: , Geen reacties
Apex Legends krijgt een exclusief sniper-event

Een geselecteerd aantal wapens zijn toegestaan.

Respawn Entertainment heeft een tof nieuw event op de agenda staan voor Apex Legends. De game lanceert deze maand het Voidwalker event. Dit event introduceert de tijdelijke Armed and Dangerous-modus. In deze modus kunnen gamers enkel gebruik maken van een aantal snipers en shotguns om het tegen elkaar op te nemen.

In deze modus draait het dus om lange afstand, of om juist gevechten heel dichtbij. Een tussenweg, in vorm van een machinegeweer, is er niet bij. Voor nu gaat het om een tijdelijke modus, dus grijp die kans om het eens uit te proberen. De kans is immers groot dat de unieke modus niet terugkeert in Apex Legends.

Het Voidwalker event gaat op 3 september van start en duurt tot de 17de van september. Respawn zegt er zelf het volgende over:

From September 3 to the 17 we’ll be running our next event for Apex Legends called Voidwalker. Centering around Wraith’s mysterious past, this themed event will be introducing lots of awesome content including a new town takeover, a limited-time mode, challenges, and more. We’ve got all the details below laying out how the event will work so let’s get to it

Meer info over het event lees je hier.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).