Apple gaat je Watch Series 2 gratis repareren

Auteur: , 1 Reactie
Apple gaat je Watch Series 2 gratis repareren

Het techbedrijf komt met een fix.

Problemen met je Apple Watch Series 2? Wellicht dat je niet de enige bent. De smartwatch van Apple kampt met een aantal hardware problemen en het merk erkent deze problemen ook. Apple komt dan ook met een reparatieprogramma voor de wearable.

Klanten die een Watch Series 2 hebben met een opgezwollen batterij, of een Watch die helemaal niet meer aangaat kunnen zich melden bij Apple. Het techbedrijf zal je smartwatch kosteloos repareren. Het gaat hier om de Watch Series 2 en dan het 42mm-model. Het maakt niet uit of je een Sport, Edition, Herm├Ęs of Nike+-variant hebt. Al deze varianten vallen namelijk onder dit programma. Watch Series 1 en het 38mm-model zijn uitgesloten van deelname.

Deze vorm van service werd door MacRumors opgemerkt. De site meldt dat het programma actief in de Verenigde Staten, Canada, Mexico en Europa. Grote kans dat Nederlander hier dus ook onder valt. Voor nu is er vanuit Apple Nederland nog niets bekend. Check dus even bij je lokale Apple-winkel of ze op de hoogte zijn van het repareer programma.1 reactie

Gelukkig doet de Series 3 het nog altijd perfect ;-)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).