Apple komt met een comfortabele ‘ruilactie’


Oude iPhone weg, nieuwe iPhone incoming.

Sommige mensen zijn nog steeds tevreden over hun iPhone 5s, iPhone 6(s) of iPhone 7. Anderen kopen ieder jaar een nieuwe smartphone, of zijn daadwerkelijk toe aan een nieuw toestel.

In de Verenigde Staten komt de techgigant met een ‘ruilactie’. Middels het iPhone Upgrade Program kunnen klanten de oude iPhone per post opsturen naar Apple. Het techbedrijf levert een speciaal retour-setje wanneer de nieuwe iPhone X wordt geleverd. Voorheen moest je naar een Apple-winkel om gebruik te maken van het Upgrade-programma. Sinds 2015 is het mogelijk om een oude iPhone in te leveren bij Apple. Via deze weg kun je met korting een nieuwe iPhone aanschaffen.

In de praktijk loont het iPhone Upgrade Programma overigens niet altijd. Apple geeft je namelijk niet de hoofdprijs voor je oude toestel. Het loont soms om je oude iPhone via Facebook of Marktplaats te verkopen. Voor zover bekend is deze retour-per-post actie alleen gelanceerd in de Verenigde Staten. (via Macrumors)

Nog geen reacties

  1. Leuk voor de mensen die graag beledigd willen worden.
    Niet de hoofdprijs krijgen is zacht uitgedrukt, je krijgt er geen flikker voor.

    Is niet Apple specifiek hoor, dat zie je overal waar je spullen kan inruilen, van Muziekzaak tot telecom providers die telefoons innemen tot de autodealer die ook ‘opeens’ niks meer geeft voor je auto.
    Je speciale auto is opeens eengewoon hok, en voor extra’s krijg je niks. Als hun hem verkopen pochen ze met getint glas, rechter buitenspiegel, electrische ramen, en meer van die onzin die tegenwoordig echt standaard zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *