Apple nog steeds bezig met het nooit uitgebrachte AirPower

Apple nog steeds bezig met dit nooit uitgebrachte product

Apple nog geen afscheid te willen nemen van het AirPower concept, ook al leek dit wel zo.

Als een productplan niet gaat zoals je zou willen kun je twee dingen doen. Je kunt de handdoek in de ring gooien, je verlies nemen en je focussen op de volgende uitdaging. Of je besluit er toch weer een slinger aan te geven. Dit laatste is Apple aan het doen met AirPower, zo blijkt nu.

In 2017 kondigde Apple aan bezig te zijn met een matje dat meerdere Apple-producten draadloos tegelijk kon opladen. Het uiteindelijke product kwam nooit van de grond. Jaren later maakte het techbedrijf bekend niet te komen met het idee. De AirPower leek te zijn gestorven.

Nu zijn er toch nieuwe ontwikkelingen gaande die wijzen in de richting van het doorontwikkelen van AirPower. Volgens techanalist Jon Prosser is Apple wel degelijk bezig met de oplaadmat. In tegenstelling tot het oude prototype, zou Apple nu een nieuw prototype hebben waarbij de Apple Watch wél draadloos opgeladen kan worden. Heeft Apple met AirPower eindelijk de code gekraakt?

Het is misschien een kleine hint naar WWDC, dat later deze maand van start gaat. Het zou een grote verrassing zijn mocht Apple tijdens de keynote opeens de AirPower gaan aankondigen.

https://twitter.com/jon_prosser/status/1273612718306668544

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *