Apple onderzoekt verbindingsproblemen AirPods

Auteur: , Geen reacties
Betaal je een hoop, doen ze het nog niet!

Laten we hopen dat het snel is opgelost!

Het nieuwste paradepaardje van Apple heeft problemen. Op een forum thread op MacRumors is te lezen dat AirPods regelmatig verbinding verliezen tijdens een telefoongesprek.

Het probleem lijkt alleen voor te komen tijdens een telefoongesprek. Als men met de draadloze oordopjes naar muziek luistert of een video kijkt is er niets aan de hand.

Op het forum is te lezen hoe een gebruiker belde en meerdere keren merkte dat zijn AirPods verbinding verloren met zijn iPhone. Je kunt je wel voorstellen hoe irritant het is als je steeds verbinding verliest tijdens een gesprek.

Op het moment lijkt het probleem alleen op de iPhone 6s en de iPhone 6s Plus voor te komen.

Er ging een gerucht dat de problemen alleen werden veroorzaakt als de gebruiker ook een Apple Watch had gekoppeld aan zijn telefoon, maar MacRumors testte het met een andere smartwatch en had hetzelfde probleem. Het lijkt er dus meer op dat de AirPods problemen hebben als er meerdere apparaten via Bluetooth gekoppeld zijn.

Tot nu toe is er nog geen oplossing gevonden voor het probleem en worden gebruikers geadviseerd om een oordopje te gebruiken tijdens het maken van telefoontjes, omdat het probleem zich alleen voordoet bij het gebruik van alle twee de oordopjes. Moet je wel zorgen dat je de andere niet verliest, want dat kost bakken met geld.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).