Apple praktijken bij Essential: 3.5mm-jack voor 149 dollar

Auteur: , 3 Reacties
Apple praktijken bij Essential: 3.5mm-jack voor 149 dollar

Het moet niet gekker worden.

Apple is koning als het gaat om het aanbieden van krankzinnig dure accessoires. Een toetsenbord, muis, hoesje of kabel kost al gauw tientallen euro’s. Helaas is het gedrag van de Amerikaanse techfabrikant besmettelijk, want Essential komt met een wel een heel bijzondere 3.5mm-jack kabel. Het merk kondigde de kabel al eerder aan, maar nu is ook een prijs bekendgemaakt.

Althans, de Audio Adapter HD is op zichzelf niet zo bijzonder. De prijs is dat wel. De adapter, die je kunt aansluiten op de PH-1 Essential Phone, kost 149 dollar. Volgens Essential levert de adapter hoge kwaliteit audio en kun je bijvoorbeeld MQA-bestanden luisteren. Voor de gemiddelde consument met een Spotify-abonnementje haalt die technologie echter niets uit en is de adapter onnodig duur.

Via zogenoemde pogo-pins kan de adapter stevig bevestigd worden op de jack-loze Essential Phone. De Audio Adapter HD is in Noord-Amerika op de markt gebracht. Of de adapter ook een Europese release gaat krijgen is niet bekend. De Essential Phone kwam in 2017 op de markt.3 reacties

Al is ie gratis, dit gedrocht wil je toch niet op een smartphone hebben ?
Ze zijn helemaal gestoord geworden.
Handig voor de 8 kopers van een essential phone.
@donstil: vandaar ook die prijs … De investering moet terug verdiend worden.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).