Apple Watch-dragers hebben last van allergische reacties

Apple Watch-dragers hebben last van allergische reactiesHoe langer de Apple Watch wordt gedragen, hoe meer problemen er lijken te ontstaan. Een kleine groep Apple Watch-gebruikers laat weten dat de wearable voor allergische reacties en huidirritaties zorgt.

Het gaat hierbij voornamelijk om het sportbandje dat voor irritatie zorgt. Andere gebruikers denken dat het komt door nikkel aan de rand van de horlogekast. Een Reddit-gebruiker liet weten dat ‘ie zijn Apple Watch niet te strak om zijn pols draagt en dat het bandje regelmatig wordt schoongemaakt, maar ook hij ontkomt niet aan een allergische reactie.

Apple is inmiddels op de hoogte van het probleem en heeft de support-pagina alweer aangepast met het volgende:

A small number of people will experience reactions to certain materials. This can be due to allergies, environmental factors, extended exposure to irritants like soap or sweat, and other causes. If you know you have allergies or other sensitivities, be aware that Apple Watch and some of its bands contain nickel and methacrylates.’

Apple adviseert gebruikers met allergische reacties eerst naar een huisarts te gaan, voordat ze het horloge weer omdoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *